Цьогоріч Тернопільщина 26-ту річницю незалежності України відзначатиме в Збаражі (програма)

Цьогоріч Тернопільщина 26-ту річницю незалежності України відзначатиме в Збаражі (програма)

22.08.17 10:33 0 548
День Незалежності України – одне з найпатріотичніших та найочікуваніших свят серпня. Цього року наша країна відзначає 26-ту річницю незалежності.

Вже стало доброю традицією відзначати День Незалежності не безпосередньо в обласному центрі, а у районах області. Цьогоріч заходи з цієї нагоди відбудуться у районному центрі – в Збаражі. Торік, нагадаємо, День Незалежності святкували у Кременці.

Розпочнеться святкова програма об 11.30 із молитви за Україну на площі перед пам'ятним знаком жертвам політичних репресій у Збаражі. Одночасно із заходами, передбаченими до Дня Незалежності, у Збаразькому замку у рамках проведення в області свят замків відбуватиметься свято Збаразького замку. Початок о 12-ій год.

О 14.00 год. відомий український письменник Василь Шкляр презентує свій новий історичний роман «Троща», який розповідає про УПА та про перемогу людини над обставинами і над собою. Презентація відбудеться в органному залі Збаразького замку.

О 16-ій год. на місцевому стадіоні відбудеться фінальний матч чемпіонату області з футболу між командами «ДСО – Поділля» (Тернопільський район) та «Збруч» (Зборів). А о 19.00 заплановано концертна програма «Україна є, Україна буде»: творчий звіт аматорських художніх колективів Збаразького району. О 21-ій год. розпочнеться мистецька розважальна програма. Участь у концерті візьмуть: відомий тернопільський співак Павло Доскоч та молодіжний гурт Тернополя "Терен". Місце проведення - спортивний комплекс м. Збараж.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівці: Запрошення на ...
Наступна новина: Мальовниче Тернопілля ...

КОМЕНТАРІ