На Тернопільщині підприємців вчили як розвивати власний бізнес

На Тернопільщині підприємців вчили як розвивати власний бізнес

22.08.17 12:40 0 526
За сприяння департаменту економічного розвитку і торгівлі Тернопільської обласної державної адміністрації та підтримки Проекту ПРООН в Україні "Зміцнення бізнес-об'єднань малого та середнього підприємництва", представники рад підприємців з питань розвитку малого та середнього підприємництва при райдержадміністраціях та регіональній раді підприємців при облдержадміністрації 18 серпня взяли участь у тренінгу "Роль, завдання та функції ради підприємців".

Проект міжнародної технічної допомоги "Зміцнення бізнес-об'єднань малого та середнього підприємництва" спрямований на прискорення розвитку сектору малого і середнього підприємництва в Україні шляхом зміцнення потенціалу членських бізнес-об'єднань. Це дозволить забезпечити ефективнішу діяльність і стійкість таких організацій у середній і довгостроковій перспективах, а також зробити якіснішими послуги для малого і середнього бізнесу.

Про механізми побудови взаємодії влади із бізнесом та про роль рад підприємців у забезпеченні цієї взаємодії під час представлення інтересів розповіли керівник Проекту ПРООН в Україні Андрій Заїка та координатор з питань адвокасі Юлія Голованова. Досвідом ефективної діяльності бізнес-об'єднань в Україні з учасниками заходу поділився голова регіональної ради підприємців при Вінницькій ОДА Олександр Печалін.

Довідково:

Проект впроваджується ПРООН у співпраці з Міністерством економічного розвитку і торгівлі України та за фінансової підтримки державного секретаріату з економічних питань Швейцарської Конфедерації (seco).

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівці: Закінчується ...
Наступна новина: Чернігів: Велодоріжку на ...

КОМЕНТАРІ