В Житомирській області в Олевському районі триває ліквідація лісової пожежі у Поліському природному заповіднику

В Житомирській області в Олевському районі триває ліквідація лісової пожежі у Поліському природному заповіднику

22.08.17 09:26 0 526
На місці пожежі у Поліському природному заповіднику Олевського району здійснюється ліквідація пожежі – гасіння окремих її осередків всередині лісового масиву.

Про це повідомляє управління ДСНС України у Житомирській області.

"Станом на 10:00 21 серпня площа пожежі на території Поліського природного заповідника залишається в межах 120 га. Фахівці тримають по периметру вогонь, щоб не допустити його розповсюдження за межі зазначеної площі. Наразі відчуваються сильні пориви вітру північно-західного напрямку, це поки що не дає можливості пожежній авіації здійнятися у повітря. Відстань до кордону з Республікою Білорусь залишається в межах 1,5 км", – йдеться у повідомленні.

Загалом на ліквідацію наслідків лісової пожежі залучено 218 осіб та 40 одиниць техніки. Працює ланка гелікоптеру Мі-8 від авіаційного загону ДСНС з м. Ніжин.

В осередки пожежі здійснено 3 скиди води (24 тони) літаком та 7 скидів (14 тон) гелікоптером. Також гелікоптером проведено розвідку місця надзвичайної ситуації та продовжується гасіння пожежі на окремих ділянках загальною площею 120 га.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівці: Електронна ...
Наступна новина: Тернопіль: сергій Надал ...

КОМЕНТАРІ