Прокурори в суді вимагатимуть сплати підприємством понад 130 тис грн. збитків,завданих територіальній громаді Нововолинська

Прокурори в суді вимагатимуть сплати підприємством понад 130 тис грн. збитків,завданих територіальній громаді Нововолинська

22.08.17 09:00 0 635
Володимир-Волинська місцева прокуратура звернулася до Господарського суду Волинської області з позовом в інтересах держави в особі Нововолинської міської ради до Товариства з обмеженою відповідальністю «Круп’яний двір», аби стягнути понад 130 тис. грн. збитків, завданих самовільним використанням земельної ділянки.

Прокурори Нововолинського відділу Володимир-Волинської місцевої прокуратури, вивчивши стан дотримання вимог земельного законодавства щодо оформлення правовстановлюючих документів на земельні ділянки, розташовані під будівлями підприємств міста Нововолинська, з'ясували, що ТзОВ із серпня 2005 року самовільно використовує земельну ділянку під придбаним у власність овочесховищем, а відтак – і не платить за користування землею.

Таким чином підприємство завдало територіальній громаді Нововолинська збитків на понад 130 тис. грн.

Попри вимоги Нововолинської міської ради товариство у встановлений строк не заплатило за користування земельною ділянкою, тому в ситуацію втрутилася прокуратура й у суді прокурори вимагатимуть стягнути із підприємства усю суму заподіяних громаді збитків.

Прес-служба прокуратури області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівці: Відомі ...
Наступна новина: Затримано працівника ...

КОМЕНТАРІ