Жителі Тернопільщини беруть активну участь у флешмобі до Дня національного прапора

Жителі Тернопільщини беруть активну участь у флешмобі до Дня національного прапора

24.08.17 10:43 0 568
У флешмобі, ініційованому Міністерством Закордонних справ України з нагоди Дня національного прапора, Тернопільщина бере активну участь.

Зокрема, під керівництвом голови Теребовлянської райдержадміністрації Юрія Ништи, у патріотичній акції взяли участь працівники апарату та структурних підрозділів РДА. Світлини з прапором України зроблені біля віадуку, що у с. Плебанівка Теребовлянського району.

До флешмобу долучилися й голова Бережанської райдержадміністрації Володимир Петровський та службовці райдержадміністрації, районної та міської рад. Для спільного фото колеги зібралися на славній горі Лисоня, яка є гордістю Бережанського краю, місцем героїчної битви Січових Стрільців з російськими військами у 1916 році.

Естафету флешмобу перейняла й Бучаччина. Працівники структурних підрозділів райдержадміністрації, установ та організацій району, а також громадськість краю розміщують у соцмережах свої фото з прапором, зроблені у визначних та відомих місцях Бучацького району.

До патріотичного флешмобу долучився й голова Тернопільської обласної державної адміністрації Степан Барна під час робочого візиту в Озерянську об'єднану територіальну громаду, що у Борщівському районі.

Також в акції до Дня національного прапора активну участь беруть жителі Підгаєцького та Зборівського районів Тернопільщини.

Нагадаємо, у День Державного Прапора 23 серпня, найбільш креативні та захоплюючі світлини будуть опубліковані на всіх сторінках соцмереж МЗС, а фото-переможець стане обкладинкою акаунтів МЗС у соціальних мережах до кінця літа.

Для участі у флешмобі необхідно:

- зробити фото з українським прапором в улюбленому місці на території області;

- розмістити фото на своїй сторінці в фейсбуці (сторінці структурного підрозділу) з хеш-тегом #Selfie With Flag #Селфі з Прапором #Ukraine Is Beautiful #Visit Ukraine #Благословенне Тернопілля.

Загалом дана патріотична акція сприяє популяризації найкращих туристичних куточків області та заохочує всіх бажаючих відвідати Тернопілля.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ