На Тернопільщині кращих поліцейських та військовослужбовців нагородили медалями

На Тернопільщині кращих поліцейських та військовослужбовців нагородили медалями

24.08.17 14:20 0 559
З нагоди Дня Державного Прапора та 26-ої річниці Дня Незалежності України за відмінне виконання службових обов'язків, самовідданість, професіоналізм та бездоганну дисципліну, кращих військовослужбовців та поліцейських відзначили грамотами та нагородили медалями «За службу Україні». Відзнаки вручив голова Тернопільської ОДА Степан Барна.

Таким чином, грамотами та медалями нагороджено:

молодшого лейтенанта поліції КРУКА Назарія Васильовича

військовослужбовця капітана НГУ МАГЛЬОНУ Костянтина Олександровича

старшого сержанта поліції МОРОЗА Івана Васильовича

військовослужбовця майора юстиції ОДУДЬКА Дмитра Леонідовича

військовослужбовця старшого лейтенанта ЮНГЕРА Ярослава Григоровича

Водночас, Указом Президента України № 175 від 5 липня 2017 року за виявлені у захисті державних інтересів особисті мужність і відвагу, зміцнення обороноздатності та безпеки України медаллю «Захиснику Вітчизни» нагородили командира інженерно-саперного відділення 93-ої окремої механізованої бригади, сержанта Віктора Хлистуна.

Ще одну державну нагороду, але, на жаль, уже посмертно вручили Ярославу Сташківу, бійцеві штурмового батальйону «Айдар», який загинув 2 грудня 2014 року під час обстрілу міста Щастя Луганської області. Його, Указом Президента України № 1612017 від 13 червня 2017 року «Про відзначення державними нагородами України» за особисту мужність і високий професіоналізм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі, нагородили орденом «За мужність» ІІІ ступеня.

Орден вручили батькові загиблого Героя Петру Григоровичу Сташківу. На врученні також був присутній син загиблого – Петро.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Віце-прем’єр-міністр ...
Наступна новина: На Житомирщині під час ...

КОМЕНТАРІ