На Тернопіллі фото прапора на Замковій горі у Теребовлі опубліковане на офіційній сторінці МЗС

На Тернопіллі фото прапора на Замковій горі у Теребовлі опубліковане на офіційній сторінці МЗС

24.08.17 13:57 0 662
Світлина Теребовлянського замку, зроблена у рамках патріотичного флешмобу «Селфі з прапором», опублікована на офіційній сторінці Міністерства закордонних справ у Facebook.

Нагадаємо, за умовами акції, у День Державного Прапора 23 серпня, найбільш захоплюючі світлини будуть оприлюднені на всіх сторінках соцмереж МЗС. А фото-переможець стане обкладинкою акаунтів МЗС у соціальних мережах до кінця літа.

Тож серед небагатьох фото, поширених на офіційній сторінці, відзначена креативність та оригінальність світлин з прапором України, зроблених у замку на Теребовлянщині. У патріотичній акції взяли участь усі працівники апарату та структурних підрозділів Теребовлянської РДА, а також районних управлінь та установ під керівництвом голови райдержадміністрації Юрія Ништи.

Довідково:

Теребовлянський замок – велична перлина княжого міста. Фортецю збудували у ХІV столітті на правому березі р. Гнізни для захисту від кочівників, що намагались не раз захопити містечко. Замок кілька разів було зруйновано. Проте у наші дні він є справжньою окрасою Теребовлянщини.

Замок входить до заповідника «Замки Тернопільщини». З вежі-бастеї відкривається дивовижна панорама міста Теребовлі, столиці князя Василька, яке цьогоріч відсвяткувало своє 920-річчя.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: За виготовлення та збут ...
Наступна новина: 26 серпня: відбудуться ...

КОМЕНТАРІ