У Чернівцях встановлять 300 аншлагів із розкладом руху транспорту

У Чернівцях встановлять 300 аншлагів із розкладом руху транспорту

24.08.17 16:04 0 655
На зупинках громадського транспорту у Чернівцях встановлять 300 аншлагів із розкладом руху тролейбусів та маршрутних автобусів та урнами для сміття. На закупівлю матеріалів для виготовлення аншлагів витратили майже 298 тисяч гривень.

Про це повідомив директор МКП « Реклама» Тарас Унгурян.

Аншлаги на зупинках громадського транспорту матимуть знак зупинки, розклад руху та урну для сміття. На встановлено вже 70 аншлагів. Роботу із встановлення аншлагів завершать до кінця жовтня. Таблиці із розкладом руху транспорту встановлять після затвердження графіків руху департаментом житлово-комунального господарства міської ради.

Для виготовлення аншлагів закупили знаків на 29 тисяч гривень , майже на 94,4 тисячі гривень купили сталевих труб та листів, на 25 тисяч гривень – кріплень, на 4,6 тисяч гривень – цементу та майже на 127 тис. грн. – урн для сміття. Фарбу (13,4 тисячі гривень) придбали у Чернівецького хімзаводу, закупівлю урн виграв підприємець із Рівного. Загалом, закупівля необхідних матеріалів через систему електронних закупівель Prozorro дозволило підприємству заощадити 23 тисячі гривень.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінниччині засуджено ...
Наступна новина: В Тернополі вул. Шпитальну ...

КОМЕНТАРІ