Чернівці: Більше половини багатоквартирних будинків в місті обладнані лічильниками обліку тепла

Чернівці: Більше половини багатоквартирних будинків в місті обладнані лічильниками обліку тепла

24.08.17 17:35 0 692
Мешканці багатоквартирних будинків міста, в яких ще немає приладів обліку теплової енергії, ще до початку опалювального сезону матимуть змогу на умовах співфінансування встановити загальнобудинкові лічильники обліку.

Рішенням виконавчого комітету Чернівецької міської ради затверджено дольову участь співвласників будинку при виконанні робіт по встановленню приладів обліку теплової енергії (20% від загальної кошторисної вартості робіт, а 80% – співфінансування на ці заходи з міського бюджету).

Впродовж 2017 року встановлено 69 приладів обліку теплової енергії, із них 12 приладів обліку вже введено в експлуатацію . 57 лічильників тепла буде введено в експлуатацію в жовтні цього року, з початком опалювального сезону.

Ще на 28 об'єктах розпочато роботи по встановленню лічильників тепла. В Чернівцях 596 будинків з централізованим опаленням, із них: 331 будинок в цілому облаштований лічильниками тепла, 481 лічильник тепла вже введено в експлуатацію. Взагалі по місту необхідно встановити ще 254 лічильники тепла в багатоквартирних будинках.

Ті будинки, де прилади обліку не будуть встановлені до початку опалювального сезону, будуть обладнані лічильниками за рахунок підприємства-надавача послуг, а вартість їх в повному обсязі буде включена в вартість оплати за послуги теплопостачання цього будинку.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівецька громада ...
Наступна новина: За неподання е-декларації ...

КОМЕНТАРІ