Дефлімпійські чемпіони урочисто підняли Державний Прапор України у Житомирі.

Дефлімпійські чемпіони урочисто підняли Державний Прапор України у Житомирі.

24.08.17 11:37 0 596
Вранці 23 серпня у Житомирі урочисто підняли Державний Прапор України.

Захід відбувся з нагоди державного свята на майдані ім.С.Корольова за участю керівництва області та міста, військових та громадськості.

Синьо-жовтий прапор підняли Заслужені майстри спорту України, Дефлімпійські чемпіони Ігор Завіруха та Олег Антонюк – вихованці Житомирської обласної школи інвалідів Житомирської облради, які вибороли друге місце XXIII Дефлімпійських ігор 2017 року з волейболу у м. Самсун в Туреччині.

Учасники заходу під звуки оркестру разом виконали Гімн України.

— Голова ОДА Ігор Гундич наголосив на тому, що День Державного прапора – це свято для всіх житомирян та українців: «Приємно, що кожного року кількість людей на майдані ім. С. Корольова збільшується. Це свідчить про те, що після Революції Гідності люди стали більш патріотичними, а символіка держави стала близькою і важливою для кожного».

Керівник області запросив усіх на відкриття пам'ятника Героїв Небесної Сотні, яке відбудеться 23 серпня о 21.00 год. А також повідомив про сюрприз для жителів міста – на фасаді ОДА та облради щоночі горітиме символічна синьо-жовта підсвітка, яка встановлена спеціально в рамках відзначення Дня Державного Прапора.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Тернополі урочисто ...
Наступна новина: На Волині припинено ...

КОМЕНТАРІ