Голова Тернопільської ОДА проінспектував ремонт дороги Джурин – Попівці

Голова Тернопільської ОДА проінспектував ремонт дороги Джурин – Попівці

27.08.17 09:02 0 611
Дорога Джурин – Попівці, протяжністю 7 км, була, мабуть, чи не найгіршою в області. Адже, за словами місцевих мешканців, за часи незалежності України там ніхто не проводив навіть ямкового ремонту. А відтак, те, що дорога зруйнувалася, приносило багато незручностей. І лише тепер, коли в області протягом двох останніх років триває масштабний ремонт доріг та магістралей, дану ділянку дороги розпочали ремонтувати. Ремонт здійснює турецька фірма за рахунок коштів із митного експерименту.

Перебуваючи у робочій поїздці у Чортківському районі, голова Тернопільської ОДА Степан Барна проінспектував темп та якість виконання даних робіт. За його словами, Тернопільщина відкрита для всіх потенційних інвесторів, які готові робити дороги. А тому, він, як голова обласної адміністрації, зацікавлений в тому, щоб у Тернопільській області працювали не тільки місцеві підрядники, а й потенційні інвестори.

«Для нас принципово, щоб ці інвестори були зареєстровані в Тернопільській області, тут платили податки і брали на роботу жителів Тернопільщини. Що стосується даного відрізку дороги Джурин – Попівці, хочу відзначити одну складову: зараз підрядник виконує роботи за свій рахунок. Зробить роботу, тоді з ним будемо розраховуватися, тому він має відчути відповідальність. Ця ділянка – це випробовування для нього на здатність працювати у Тернопільській області і в Україні. Така вимога буде до всіх потенційних інвесторів на території нашої області. Але одночасно ще раз наголошую: Тернопільська область відкрита для залучення інвестицій і до будівництва доріг всіма потенційними інвестиційними компаніями», – підкреслив Степан Барна.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: З нагоди 26-ї річниці ...
Наступна новина: Чернігівці відсвяткували ...

КОМЕНТАРІ