Аеропорт Шенефельд - Берлін. Як дістатися до центру?

Аеропорт Шенефельд - Берлін. Як дістатися до центру?

28.08.17 21:25 0 1282

Від аеропорту Шенефельд до Берліна можна дістатися будь-яким з чотирьох способів на вибір, а саме:

  • автобусом;
  • на таксі (трансфер);
  • міською електричкою;
  • потягом.

Міська електричка S-Bahn доїде до Берліна за 45 хвилин. На автобусі також можна потрапити в місто, тривалість в дорозі складає близько 50 хвилин. Що стосується поїздів, то вони перебувають у дорозі 30 хвилин. Заброньований заздалегідь трансфер з Шенефельд аеропорту або таксі на місці довезуть мандрівників значно швидше громадського транспорту - за 25-30 хвилин. Варто зазначити, що відстань між аеропортом Шенефельд безпосередньо до самого Берліна складає 22 км.

Деякі електрички S-Bahn, наприклад, S9, курсують і вночі, проте потрібно мати на увазі, що на ній ви не доїдете до центру Берліна, їхати доведеться з пересадкою. Для туристів, які прилетіли в нічний час, передбачений нічний автобус. У Берліні дуже суворо ставляться до безбілетного проїзду, тому кожен житель або турист зобов'язаний прокомпостувати свій квиток, незалежно від того, на який вид транспорту він був куплений. Якщо ви віддаєте перевагу поїзду, враховуйте, що він довезе вас до Центрального залізничного вокзалу, а звідти до місця призначення доведеться добиратися іншими видами транспорту.

Аеропорт Шенефельд: скрасьте своє очікування

Аеропорт Шенефельд розташований на південно-сході від Берліна за межею міста. На сьогоднішній день в ньому виконуються міжнародні рейси 18 авіакомпаній. Аеровокзал має в своєму розпорядженні 4 терміналами, причому в першому (А), фактично розміщується вся його інфраструктура (ресторани, банк, дьюті-фрі, пункти обміну валют і т. д.). До речі, на даху того ж терміналу А є шикарна оглядовий майданчик, на якій можна поспостерігати за літаками. Правда, вона платна.

На якому ж варіанті краще зупинити свій вибір?

Незважаючи на те, що жоден з громадських видів транспорту не довезе вас до центру Берліна, дістатися туди не складе ніяких труднощів, благо, в місті безліч покажчиків. Однак якщо ви прибули в Німеччину вперше, не маєте часом або просто боїтеся заблукати, завжди можна скористатися послугами таксі або ж замовити заздалегідь трансфер, який довезе вас до потрібного місця - це буде найкращий варіант

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Наступна новина: Квартири в Києві: Яку ...

КОМЕНТАРІ