Квартири в Києві: Яку нерухомість вибирають покупці?

Квартири в Києві: Яку нерухомість вибирають покупці?

28.08.17 22:22 0 1155

У 2 та 3 кварталі 2017 року в Києві збільшився попит на квартири вторинного житлового фонду. Але ціни на ринку нерухомості столиці залишаються на колишньому рівні. Які квартири і за якими цінами купують в столиці розповідає головний редактор сайту country.ua.

У Києві попитом користуються бюджетні квартири. В середньому, покупці вторинного житла в столиці готові витратити на нерухомість суму не більше $ 70,000. Найчастіше відбуваються угоди купівлі-продажу однокімнатних квартир зі стандартним плануванням. Менше клієнти цікавляться квартирами готельного типу або «хрущовками» (панельні або цегляні).

Ціна на однокімнатні квартири стандартного планування знаходиться в діапазоні від $ 30,000 до $ 40,000 в залежності від району локації будинку. Наприклад, в Оболонському районі, щоб купити однокімнатну квартиру, потрібно мати у своєму розпорядженні суму $ 30,000-35,000. Однокімнатні квартири популярні, перш за все, через низьку ціну. Саме тому, часто продаються квартири в будинках на Нивках, в Петропавлівській і Софіївській Борщагівці, а також в Дарницькому, Голосіївському, Святошинському районах.

Ті хто бажає вибрати недорогі квартири в новобудовах Києва, можуть переглянути актуальні пропозиції в розділі https://www.country.ua/buy/new-building.html.

Багато киян, які накопичили кошти, воліють придбати квартиру, щоб отримувати дохід від здачі її в найм або суборенду. «Саме для передачі квартири в оренду досить часто купують однокімнатні квартири в центрі, затребуваний також і Шевченківський район.

Київські ріелтори інформують, що через підвищення тарифів на опалення та інші комунальні послуги покупці стали більше вибирати двокімнатні квартири середньої площі (45-55 м2). В квітні ціни на двокімнатні квартири в столиці були в межах $ 35,000 - 50,000.

Трикімнатні квартири зараз найменш затребувані на ринку вторинного житла, що пояснює зниження цін на подібне житло. Навесні поточного року в столиці можна було купити трикімнатну квартиру за ціною двокімнатної. А трикімнатні квартири в будинках радянського періоду покупців майже не цікавлять.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Аеропорт Шенефельд - ...
Наступна новина: INTEX: бренд,який ...

КОМЕНТАРІ