У Тернополі завершився Чемпіонат світу та Європи з водно-моторного спорту

У Тернополі завершився Чемпіонат світу та Європи з водно-моторного спорту

29.08.17 08:21 0 694
26 та 27 серпня на Набережній тернопільського ставу відбувся Чемпіонат Світу та Європи з водно-моторного спору. На змагання у Тернопіль приїхало 50 команд з 13-ти країн світу. Іноземні та українські спортсмени змагалися за звання кращих у етапі Чемпіонату світу у класі F500, у Чемпіонаті Європи у класах F250 та F125 та за Кубок Європи від мера Тернополя у класі S550.

«Чемпіонат завершився. Від імені усіх учасників, організаційного комітету та суддів дякую тернополянам за гостинність. Ми обіцяємо, що наступного Чемпіонату нас приїде до Тернополя ще більше», - сказав Президент Національної федерації водно-моторного спорту України Віктор Шемчук.

Захоплення містом та організацією висловив також переможець змагань у класі F500 італієць Джузеппе Россі.

«Я дуже радий бути тут, оскільки це дивовижне місце та вода для змагань – ідеальна. Організація у вас на чудовому рівні, - каже Джузеппе Россі. - У Тернополі я вже другий раз і планую повернутися сюди наступного року».

Очільник Тернополя Сергій Надал подякував Міжнародній та Національній федерацій водно-моторного спорту, організаторам та спонсорам, які подарували Тернополю це спортивне свято.

«Цими днями кожен зміг отримати величезний заряд позитивної енергії та спортивних емоцій. Гості нашого міста змогли прогулятися оновленою Набережною, вулицями та площами Тернополя, - зазначив міський голова. - Розвиток спорту, зокрема і водо-моторного є одним з пріоритетів для мерії Тернополя. Ми активно працюємо над тим, щоб стати одним з основних центрів розвитку цього спорту у Європі. Дякую всім за участь у змаганнях, бажаю учасникам нових спортивних звершень та запрошую всіх до Тернополя на змагання у 2018 році».

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівці: Кількість ...
Наступна новина: У Житомирі представники ОТГ ...

КОМЕНТАРІ