У Житомирі представники ОТГ вчаться економити з Prozorro

У Житомирі представники ОТГ вчаться економити з Prozorro

29.08.17 08:29 0 566
У Житомирі представники об'єднаних територіальних громад області беруть участь у тренінгу на тему: «Поглиблення навичок здійснення публічних закупівель через систему Prozorro. Партисипація місцевих бюджетів».

Тренінг проходить 28 серпня, в офісі Житомирського ВП «Центр розвитку місцевого самоврядування».

«Наш Центр займається підтримкою спроможності територіальних громад. Житомирщина лідер у реформі децентралізації. Громади мають державну підтримку у вигляді субвенцій, а завдяки системі публічних закупівель ProZorro кошти можна економити», – сказав директор Житомирського ВП ЦРМС Василь Невмержицький.

Тренінг проходитиме протягом дня. Під час навчання представники ОТГ дізнаються про реєстрацію Замовників торгів в електронній системі закупівель та організацію закупівель, про порядок планування закупівель товарів, послуг та робіт, про оголошення про проведення процедури «Відкриті торги» та оскарження процедур закупівель.

Крім цього, вони ознайомляться із передумовами проведення процедури «Відкриті торги» та все про тендерну документацію – затвердження, умови, порядок внесення змін та інші питання.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Тернополі завершився ...
Наступна новина: Співчуття з приводу ...

КОМЕНТАРІ