Рівненщина: чекає на вирок суду поліцейський,який одержав 400 дол США неправомірної вигоди за «кришування» незаконних операцій з бурштином

Рівненщина: чекає на вирок суду поліцейський,який одержав 400 дол США неправомірної вигоди за «кришування» незаконних операцій з бурштином

29.08.17 11:58 0 553
За результатами досудового розслідування, проведеного слідчим прокуратури Рівненської області спільно із процесуальним керівником, до суду скеровано обвинувальний акт стосовно працівника одного із відділів поліції Головного управління Національної поліції в Рівненській області, який одержав неправомірну вигоду в сумі 400 дол США.

Підозрюваний уклав з прокурором угоду про визнання винуватості у вчиненні кримінального правопорушення, що передбачене ч. 1 ст. 368 КК України (одержання неправомірної вигоди).

Встановлено, що зазначену суму грошей старший лейтенант поліції одержав двома частинами від громадянина за невжиття заходів щодо викриття діяльності, пов'язаної із незаконним придбанням каміння бурштину.

Неправомірні дії поліцейського викрили працівники прокуратури Рівненської області спільно із співробітниками Управлінь Служби безпеки України в Рівненській області та внутрішньої безпеки в Рівненській області Департаменту внутрішньої безпеки Національної поліції України.

Щодо вказаної особи застосовано запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту. Також за клопотанням прокуратури Рівненської області судом відсторонено працівника поліції від займаної посади.

Прес-служба прокуратури Рівненської області Tweet
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Стеклянные вазы Mazhura: ...

КОМЕНТАРІ