На Тернопіллі обласним адміністраціям доручено контролювати освоєння коштів щодо ремонту автомобільних доріг

На Тернопіллі обласним адміністраціям доручено контролювати освоєння коштів щодо ремонту автомобільних доріг

29.08.17 13:52 0 576
Обласні адміністрації повинні стежити за тим, щоб освоєння коштів на ремонт автомобільних доріг та основних магістралей країни відбувалося у повній мірі, а також, щоб будівельні та ремонтні роботи були виконані на належному рівні. Таке завдання облдержадміністраціям поставили 28 серпня, під час селекторної наради.

Зокрема, однією із ключових питань, винесених на обговорення під час селектору, було питання використання митних коштів на ремонт доріг службою автомобільних доріг. Нарада відбулася під головуванням в. о. міністра інфраструктури України Юрія Лавренюка за участі в. о. голови Державного агентства автомобільних доріг України Славоміра Новака. Від Тернопільської обласної державної адміністрації участь у нараді взяли заступник голови ОДА Олег Валов, начальник управління регіонального розвитку, інфраструктури та дорожнього господарства ОДА Володимир Шашкін, а також перший заступник начальника Служби автомобільних доріг у Тернопільській області Володимир Хемій.

Нагадаємо, на Тернопільщині за рахунок коштів із митного перевиконання ремонтують три дороги: Порохова-Космирин – 10,5 км, Джурин-Попівці – 7 км та Потік-Конюхи-Хоростець – 7,3 км.

Під час наради також йшлося про облаштування вагових комплексів, адже це питання особливо на часі при високій температурі. Вагові комплекси дозволять контролювати вантажі, які рухаються дорогами, а відтак попереджувати їх знищення, у випадку, коли вага вантажу перевищує допустимі норми. Власне, на початку серпня ми повідомляли, що голова Тернопільської ОДА Степан Барна доручив підготувати додатково щонайменше два майданчики для відстію автівок у Чернівецькому та Івано-Франківському напрямах. А також відповідні служби повинні були підготувати додаткові пропозиції щодо придбання та утримання вагових комплексів.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ