Судитимуть призвідника ДТП у Луцьку,у якій постраждало 9 пасажирів маршрутки

Судитимуть призвідника ДТП у Луцьку,у якій постраждало 9 пасажирів маршрутки

29.08.17 13:55 0 659
Луцька місцева прокуратура затвердила та скерувала до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні про порушення 27-річним лучанином правил безпеки дорожнього руху, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесні ушкодження.

В обідню пору 19 червня 2016 року чоловік рухався автомобілем марки «Opel Vivaro» вулицею Гордіюк у Луцьку в напрямку проспекту Соборності. Наближаючись до регульованого перехрещення проїзних частин, він не надав перевагу в русі маршрутці та допустив зіткнення з нею свого авто.

У результаті ДТП постраждало 9 пасажирів автобуса. Одна із них – 60-річна жінка – отримала тілесні ушкодження у вигляді закритої черепно-мозкової травми, численних забоїв, перелому кісток тазу та правої руки, які, згідно висновку судово-медичної експертизи, є тілесними ушкодженнями середньої тяжкості.

Нині водія легкового авто обвинувачують у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 286 КК України, й невдовзі він постане перед судом, який і визначить йому міру покарання.

Прес-служба прокуратури області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі обласним ...
Наступна новина: У Чернігові зараз обирають ...

КОМЕНТАРІ