62% іноземних інвестицій в економіці Чернігова – з Польщі

62% іноземних інвестицій в економіці Чернігова – з Польщі

29.08.17 12:05 0 498
28 серпня, у Чернігові відбулася зустріч з офіційною делегацією Великопольського воєводства Республіки Польща.

Почесних гостей у Чернігівській облдержадміністрації вітали заступник голови ОДА Наталія Романова, голова обласної ради Ігор Вдовенко та заступник Чернігівського міського голови Олександр Ломако.

У складі польської делегації – члени Уряду та Парламенту Великопольського воєводства, а також керівники Департаменту економіки Уряду Маршала цього воєводства.

Польські гості висловили впевненість у подальшій співпраці з Черніговом та зазначили, що вона може бути взірцем співпраці для інших воєводств Польщі з іншими регіонами України.

Зустріч була присвячена питанням економічного та гуманітарного співробітництва. Всі учасники відзначили, що обсяги такого співробітництва швидко зростають.

Олександр Ломако від імені міського голови та громади міста Чернігова привітав почесних гостей з Польщі.

- Дуже приємно, що ви відзначили ті зміни, що відбуваються у нашому місті. Це також може бути предметом для нашої співпраці. 62 % іноземних інвестицій, які працюють зараз в економіці нашого міста – польські. Ми перейняли польський досвід, запроваджуючи Бюджет участі. У цьому році на нього подали 100 проектів. Міський голова вивчав досвід будівництва сміттєпереробного заводу у Познані. Наразі ми переймаємо ваш досвід впровадження електронного квитка у громадському транспорті. Ми сподіваємося на подальшу співпрацю - у медицині, освіті, економіці та інших напрямках життєдіяльності міста, - сказав він.

Довідково:

Зараз у Чернігові працює 2 підприємства з польськими інвестиціями:

- ТОВ «Пласт бокс» - виробник пластикової тари та упаковки,

- ТОВ «ТФ Кабель-Україна» - виробник кабельно-провідникової продукції.

Прес-служба Чернігівської міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Стеклянные вазы Mazhura: ...
Наступна новина: На Житомирщині аграрії ...

КОМЕНТАРІ