Димоходи з нержавіючої сталі - розумне рішення

Димоходи з нержавіючої сталі - розумне рішення

29.08.17 20:07 0 1412

Дослідження роботи димоходів при використанні сучасних опалювальних приладів (особливо з підвищеним ККД) показали, що будівництво згідно Сніпа (Будівельні Норми і Правила) чинного ще за царя Гороха зводить нанівець доблесну працю будівельників.

Відповідальність за помилки, закладені в проекті димоходу, знову споруджуваного будинку повністю лежать, на організації, яка втілює думку в реальність. Сучасне капітальне будівництво можна здійснити тільки професіоналами своєї справи.

Нове сучасне опалювальне обладнання житлових будинків, правильно встановлене, економить гроші не тільки господаря, але і сусідів. При будівництві димоходу крім технічних умов враховуються природні особливості розташування будівництва. З огляду на всі фактори умов можна вибрати рішення, при якому головний біль за димохід не буде вас відвідувати десятки років.

Відстежуючи нові віяння прогресу, другий десяток років ми можемо дати ділову пораду при виборі проекту димоходу максимально відповідного новому будинку і його опалювальному обладнанню. Сподіваючись на авось, при будівництві, рекомендуємо застрахувати своє здоров'я в п'яти-шести Страхових Компаніях, так як витрати при гарантованому нещасному випадку не варто звалювати на родичів.

Професіонали радять димоходи, що виготовлені з нержавіючої сталі

Унікальність таких димарів полягає не в їх виготовленні, а безпосередньо в процесі складання. Будь-яка людина, що має навички складання конструктора для дітей без проблем зможе зібрати димар із нержавіючої сталі.

Труби з нержавійки стійкі до корозії, технологічніші при установці, довговічні та легші цегельних.
Їх великим плюсом перед "цегляними" аналогами є кругла форма перетину, що забезпечує min тертя газів, відходячих від стінки димоходу.

Товщина стінок димохідних труб складає: 0,6, 0,8, а також 1 мм. Труба при даній товщині дуже швидко нагрівається і має хорошу жорсткість, яка так необхідна при монтажі димоходу. В залежності від обраного проекту монтують:

  • одностінну;
  • або двостінну трубу.

Перша призначена для зовнішньої установки, оскільки вона передбачає шар теплоізоляції, а друга - рекомендуються для установки всередині будинку.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)

КОМЕНТАРІ