Інтернет і ТБ від Білайну за 1 рубль

Інтернет і ТБ від Білайну за 1 рубль

29.08.17 21:10 0 1504

Комплексні пропозиції «ВСЕ в одному» органічно поєднують кабельно-мобільні телекомунікаційні послуги і дозволяють підключити домашній Інтернет і телебачення Білайн за 1 рубль в Москві та МО, Смоленську, Іваново, Ярославлі, Твері, Тулі та інших містах Росії.

Тарифи містять обов'язкове мобільне ТБ і безлімітні дзвінки на номери абонентів Білайн. По мірі зростання старшинства тарифного плану збільшуються як обсяг пакетних хвилин, SMS та мобільного трафіку, так і функціональні можливості домашнього Інтернету і ТБ. Кількість ТВ каналів варіюється від 25 до 125 штук, а швидкість кабельного Internet змінюється в діапазоні від 40 до 100 Мбіт/с.

Веб-сайт http://home-beeline.ru пропонує більш ретельно розібратися в особливостях тарифних планів «Все в одному» і прояснити всі нюанси кабельного ТБ і домашнього Internet від Білайн за 1 рубль на місяць.

Склад тарифів «Все в одному» від Білайн

Тарифи лінійки «Все в одному» повторюють умови тарифів «Все», але на 1 рубль дорожче і передбачають можливість використання домашнього ТВ та Internet і оплату отриманих послуг з єдиного особового рахунку.

Старший тариф за 1801р. в місяць передбачає бонус у вигляді безкоштовного WI-FI роутера.

Користувачам з більш низькими тарифними планами роутер доведеться купувати відразу або в розстрочку (до 24 місяців). Сімейство тарифів «Все в одному» від Білайн складається з декількох планів з різними інтегрованими і додатковими можливостями.

Залежно від регіону може відрізнятися пакетне наповнення тарифу безкоштовними хвилинами, cмс і мобільним інтернет-трафіком, а в деяких регіонах тарифний план «Все за 301» взагалі недоступний. Всі нюанси по територіальному поширенню тієї чи іншої тарифної пропозиції завжди можна уточнити на офіційному сайті провайдера.

Особливості тарифів «Все в одному» з Інтернетом і ТБ за 1 рубль

Тарифні пропозиції «Все в одному» досить гнучкі в налаштуванні і дозволяють поліпшити якість тих послуг, які найбільше важливі для абонента. Наприклад, можна підвищити швидкість домашньої інтернет-мережі за допомогою послуги «Вибір швидкості» (60 р. на місяць за кожен крок в 25 Мбіт / с), підключити додатковий пакет цифрового телебачення (від 90р. в місяць), підписати ліцензійний антивірус для декількох пристроїв (119р. в місяць).

Старші тарифи «Все в одному» дозволяють підключити до договору до 5 сім-карт і користуватися всією сім'єю єдиним тарифним пакетом. При цьому реалізований алгоритм переходу на Білайн від іншого оператора зі збереження абонентського номера.

Як підключити Інтернет і ТБ від Білайн за 1 рубль?

Оператор не передбачив окремих USSD-команд або сервісних SMS-повідомлень для переходу на тарифи «Все в одному». Отримати консультації можна за безкоштовним номером 8-800-700- 8378.

Щоб ініціювати процедуру підключення Інтернету і телебачення Білайн за 1 рубль? потрібно скористатися сторінкою тарифів «Все в одному» на сайті провайдера. Для авторизованих абонентів Білайн доступний перехід на даний тариф через онлайн-сервіс самообслуговування Особистий кабінет. Укласти договір і погодити підключення тарифного плану «Все в одному» можна в найближчому офісі Білайн.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Димоходи з нержавіючої ...
Наступна новина: Де можна подивитися фільми ...

КОМЕНТАРІ