Чернівці: Міська рада сплачуватиме половину вартості пільгового проїзду учнів шкіл на міських автобусних маршрутах

Чернівці: Міська рада сплачуватиме половину вартості пільгового проїзду учнів шкіл на міських автобусних маршрутах

31.08.17 08:06 0 479
Порядок забезпечення пільгового перевезення учнів загальноосвітніх закладів міста автотранспортом загального користування на міських автобусних маршрутах затверджено на засіданні виконавчого комітету міської ради 29 серпня.

Вартість місячного квитка на проїзд учня автотранспортом загального користування на окремих міських автобусних маршрутах складатиме 200 гривень. Половина вартості місячного квитка на проїзд учня оплачуватиметься за рахунок коштів міського бюджету. Батьки учнів або особи, які їх замінюють, сплачуватимуть другу половину.

Управління освіти міської ради здійснюватиме оплату послуг за пільгове перевезення учнів в межах асигнувань, передбачених у міському бюджеті.

Право на пільговий проїзд на міських автобусних маршрутах на період навчального року матимуть учні загальноосвітніх навчальних закладів, які проживають на віддалених від навчального закладу територіях Чернівців, з якими відсутнє тролейбусне сполучення. Батьки учнів можуть обрати один із автобусних маршрутів, що забезпечує пільгове перевезення.

Перелік міських автобусних маршрутів, що забезпечують пільгове перевезення

учнів загальноосвітніх навчальних закладів м. Чернівців

№ 1; 2; 3; 4; 6; 7; 8; 10; 10-А; 13; 15; 16; 17; 18; 19; 21; 23; 24; 25; 27; 29; 36; 37; 43.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Майже 1,5 тисячі закладів ...
Наступна новина: На Тернопільщині ...

КОМЕНТАРІ