У Чернігові безкоштовно встановлюватимуть лічильники води луцького виробництва

У Чернігові безкоштовно встановлюватимуть лічильники води луцького виробництва

31.08.17 14:38 0 609
Гарна новина: вчора, 28/08/2017 надійшла перша партія (220 шт.) лічильників для встановлення в квартирах чернігівців по Програмі Чернігівської міської ради, яка була направлена на захист малозабезпечених верств населення нашого міста.

Нагадаємо: «Програма встановлення засобів обліку гарячого та холодного водопостачання мешканцям міста Чернігова на 2017-2020 роки» була затверджена 28 лютого 2017 року рішенням 16 сесії Чернігівської міської ради на початку 2017 року.

При закупівлі лічильників холодної та гарячої води з підвищеними захисними параметрами виникли певні труднощі: чотири рази через невідповідність документації, відсутність пропозицій та інші причини процедури закупівель були визнані такими, що не відбулися.

Лічильники були закуплені в вітчизняного виробника – ПАТ «Електротермометрія» м. Луцьк за ціною 204 грн. з ПДВ (враховуючи доставку до Чернігова) шляхом процедури переговорів.

Особливістю лічильників, які отримав «Чернігівводоканал», є підвищений захист від електромагнітного впливу (не зупиняються потужним неодимовим магнітом) та відсутність кільця для пломбування кришки лічильника. Фактично, пломба нанесена на саму кришку і при будь-якому механічному втручанні в роботу лічильника це буде помітно. Захисні властивості нових лічильників допоможуть зменшити кількість маніпулювань з боку деяких абонентів, які розраховують на безконтрольне споживання води.

З вересня лічильники будуть встановлюватись за кошти міського бюджету Чернігова тим, хто отримує субсидії на комунальні послуги. Відповідно до прийнятої міськрадою Програми, громадянам, які отримують субсидії на комунальні послуги, надали відповідні документи до абонентського відділу КП «Чернігівводоканал» та були включені до Програми, лічильники встановлюватимуть безкоштовно.

Прийом заяв від громадян щодо включення до Програми ще ведеться в приміщенні абонентського відділу КП «Чернігівводоканал» за адресою: м. Чернігів, вул. Генерала Бєлова, 2. Довідки та консультації з цього питання можна отримати за телефоном в Чернігові: (0462) 614-662.

За повідомленням інформаційної служби КП «Чернігівводоканал»
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: Олексій Каспрук: ...

КОМЕНТАРІ