В Житомирській області зміниться порядок нарахування грошового забезпечення військовослужбовцям

В Житомирській області зміниться порядок нарахування грошового забезпечення військовослужбовцям

31.08.17 12:00 0 487
Кабінет Міністрів України за пропозицією Міністерства оборони України змінив порядок нарахування грошового забезпечення військовослужбовцям. Відповідне рішення ухвалене під час засідання Уряду 30 серпня.

Представляючи проект рішення, Міністр оборони України Степан Полторак відзначив, що йдеться про нову філософію забезпечення військовослужбовця та відновлення соціального захисту й справедливості. "Це революційне рішення, і хотів би подякувати всім, хто працював над ним, - сказав Степан Полторак. – Порядок нарахування грошового забезпечення військовослужбовців не змінювався за часів Радянського союзу. В основу грошового утримання входили оклади за військовим званням та посадою. Те, що пропонується – значно підвищить захист та соціальну справедливість. Ми відходимо від того, як було, коли 10-15% забезпечення – це те, що йде на пенсію, а далі – 17 надбавок, які є непрозорими та неефективними», - сказав Міністр.

Коментуючи ухвалення рішення, Прем'єр-міністр Володимир Гройсман підкреслив, що військовослужбовці заслуговують на повагу та зростаюче фінансове забезпечення.

«Зараз відбувається формування проекту бюджету на 2018 рік. Ми працюємо з Президентом, РНБО, з точки зору формування необхідних ресурсів для підтримки обороноздатності», - сказав Володимир Гройсман.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Тернопіллі вирішення ...

КОМЕНТАРІ