Прокуратурою Вінницької області до суду скеровано обвинувальний акт стосовно правоохоронця

Прокуратурою Вінницької області до суду скеровано обвинувальний акт стосовно правоохоронця

01.09.17 08:00 0 554
За результатами досудового розслідування кримінального провадження управлінням з розслідування кримінальних проваджень слідчими органів прокуратури та процесуального керівництва прокуратури Вінницької області до Вінницького міського суду скеровано обвинувальний акт стосовно патрульного поліцейського управління патрульної поліції м. Вінниці за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 15, ч. 3 ст. 368 КК України, щодо вимагання та отримання ним неправомірної вигоди в сумі 500 доларів США, за не притягнення особи до адміністративної відповідальності, передбаченої ст. 130 КУпАП.

Довідково: за вчинене кримінальне правопорушення передбачене покарання у виді позбавленням волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

Ст. 130 КУпАП - керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції тягнуть за собою накладення штрафу на водіїв у розмірі шестисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з позбавленням права керування транспортними засобами на строк один рік і на інших осіб - накладення штрафу в розмірі шестисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Прес- служба прокуратури Вінницької області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Графік проведення Свята ...

КОМЕНТАРІ