Судитимуть службовця Рівненського облуправління лісового та мисливського господарства,який одержав 300 дол США неправомірної вигоди

Судитимуть службовця Рівненського облуправління лісового та мисливського господарства,який одержав 300 дол США неправомірної вигоди

01.09.17 13:41 0 781
Прокуратура Рівненської області завершила досудове розслідування та скерувала до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні стосовно головного спеціаліста одного із відділів Рівненського обласного управління лісового та мисливського господарства, який вчинив корупційний злочин.

На підставі зібраних слідчим та процесуальним прокурором доказів встановлено, що службовець органу державного контролю одержав від громадянина 300 дол США за сприяння в укладенні довгострокового договору оренди земельної ділянки у Володимирецькому районі та підготовку необхідної документації.

Протиправну діяльність було викрито та припинено працівниками прокуратури Рівненської області та Управління захисту економіки в Рівненській області Департаменту захисту економіки Національної поліції України одразу після одержання 14.08.2017 головним спеціалістом зазначеного управління неправомірної вигоди.

На етапі досудового розслідування підозрюваний виявив ініціативу в укладенні угоди про визнання винуватості у вчиненні корупційного кримінального правопорушення, що передбачене ч. 1 ст. 368 КК України (одержання неправомірної вигоди).

На даний час службовець за клопотанням прокуратури Рівненської області відсторонений від займаної посади та стосовно нього застосовано судом запобіжний захід у виді особистого зобов'язання.

Обвинувальний акт розглядатиме по суті Рівненський міський суд.

Прес-служба прокуратури Рівненської області Tweet
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Ще на одній вулиці в ...
Наступна новина: Важность штрих кодирования ...

КОМЕНТАРІ