Яку гуму вибрати для свого квадроцикла?

Яку гуму вибрати для свого квадроцикла?

01.09.17 18:41 0 1663

Хочете перетворити вид квадрика і поліпшити його ходові якості, зверніть увагу на колеса, адже гума для квадроцикла має в даному випадку колосальну вага і варто задуматися про її правильний вибір.

Кожен квадролюбитель готовий використовувати свого коня по-своєму і в різних умовах. Хтось їздить по лісах і просто насолоджується поїздками при малій швидкості, хто відчуває свої вмілі дії і прохідність квадроцикла на жорсткому бездоріжжі, інші відчувають великий приплив адреналіну і задоволення на гоночних трасах.

Саме тому квадроцикли мають багато моделей призначених для різних умов експлуатації. Всі вони відрізняються за своїми характеристиками, призначенням, кубатури двигунів, прохідністю, максимальною швидкістю, ну і звичайно ж гума на квадроцикл теж не залишається позаду і грає вирішальне значення. До речі, якщо ви володар квадроцикла ATV, то шини для них ви можете придбати в інтернет-магазині http://kvadrodrive.com/.

Пам'ятайте, шановні любителі-початківці, правильно підібрана гума для квадроцикла несе в собі не менш важливий сенс, ніж підбір самої машини. Цей фактор безпосередньо залежить, яким чином стане вести себе квадроцикл на тій чи іншій ділянці дорожнього покриття.

Врахуємо, що за характером малюнка гума для квадроцикла буває 2-х видів:

  • радіальна;
  • діагональна.

квадроциклРадіальні типи гуми для квадроциклів мало поширені, в основному вони використовуються на дорогах з твердим покриттям на змаганнях.

А ось діагональна гума на квадроцикл має найбільшу популярність завдяки гарній прохідності по снігу, бруду і болотах.

При виборі враховуйте розмір диска і ширину, яка гума можлива і підходить по кубатурі движка саме на ваш квадроцикл. Великим і дуже широким колесам характерна найбільша повзучість і легкість подолання перешкод (чим ширше, тим стійкіше на дорозі), але вони вимагають від техніки підвищеної потужності двигуна.

Обидва види діляться ще на різні типи:

  • Спортивно-гоночні. Мають низький протектор, без особливого вираженого малюнка, дозволяє розвивати високу швидкість;
  • Грязьові-спеціальні. Використовуються на дорогах з рідким брудом, мають особливий малюнок протектора;
  • Вседорожні-універсальні. Мають протектор середньої висоти. Більшість квадриків при продажу комплектуються саме цією гумою, найбільш підходящою до всіх типів доріг.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Полістирол і його ...
Наступна новина: Що собою представляє ...

КОМЕНТАРІ