Голова Тернопільської ОДА відвідав родину військовополоненого Василя Гульки із Великих Бірок

Голова Тернопільської ОДА відвідав родину військовополоненого Василя Гульки із Великих Бірок

03.09.17 08:08 0 492
За ініціативи голови Тернопільської обласної державної адміністрації Степана Барни в області проводиться благодійна акція з нагоди Дня знань, 1 вересня. В рамках акції очільник краю, а також голови районних державних адміністрацій, міст обласного значення відвідують родини загиблих, полонених та поранених під час антитерористичної операції та підтримують їх матеріально. Зокрема, дітям з родин вказаної категорії дарують канцелярське приладдя, шкільні портфелі, планшети та солодкі подарунки.

Так, напередодні 1 вересня голова обласної адміністрації Степан Барна, а також голова Тернопільської РДА Олександр Похилий та начальник відділу сім'ї та молоді облдержадміністрації Ігор Чорний побували в родині військовополоненого Василя Гульки із селища Великі Бірки Тернопільського району та вручили подарунки його 13-річній сестричці Софії та матері Зіновії Ігорівні.

Крім того, в рамках даної акції відділ сім'ї та молоді облдержадміністрації за кошти обласного бюджету надає допомогу дітям із багатодітних та малозабезпечених сімей, а також родинам, які перебувають у складних життєвих обставинах.

Довідково:

33-річного Василя Гульку у складі 56-ої мотопіхотної бригади мобілізували у січні 2015 року. Службу проходив на Донеччині. 12 листопада 2015-го під час виконання завдання потрапив у полон. До війни Василь працював монтажником вікон і дверей у тернопільській фірмі «ЕлДом». Крім Василя, у сім'ї є ще двоє дітей, старшій доньці 36 років, молодшій – 13. Є двоє онуків – Тетянка і Юрчик. Василь ще неодружений. Нині родина чекає на якнайшвидше його повернення додому. Через «Червоний Хрест» рідні мають змогу передавати йому посилки, а також листуватися. Наразі тривають перемовини щодо звільнення Василя з полону.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінниччині розкрито ...
Наступна новина: В Тернополі сотні людей ...

КОМЕНТАРІ