У тернопільській школі №16 відкрили новий універсальний спортивний майданчик

У тернопільській школі №16 відкрили новий універсальний спортивний майданчик

03.09.17 11:25 0 547
1 вересня відбулося урочисте відкриття універсального спортивного майданчика біля загальноосвітньої школи №16. Участь у відкритті взяли освітяни, школярі та очільник Тернополя Сергій Надал.

« ми відкриваємо новий універсальний спортивний майданчик, на якому можуть займатися і школярі, і мешканці прилеглих будинків, - розповідає міський голова. – Цього року ми вже відкрили такий майданчик біля школи №11, зараз ще тривають роботи біля школи №2. На перспективу плануємо, щоб кожна школа мала сучасний спортивний майданчик».

До слова, у місті розпочали облаштовувати універсальні спортивні майданчики у 2015 році. За цей час майданчики відкрито на вул. 15 Квітня, 35, М.Вербицького, 6, Старий Ринок, 3-5, пересічення вулиці П.Орлика та Юності, у дворі вулиць Галицького, 28, Л.Українки, 17, у школах №6, 19, встановлено вуличні тренажери на бульварі «Куліша», на острівку «Чайка», у «Парку здоров’я» та «Національне відродження», тощо. Цього року такий майданчик відкрили на вул. Купчинського та у Старому парку.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Вінничина: ветерану ...
Наступна новина: Степан Барна зустрівся з ...

КОМЕНТАРІ