Степан Барна вручив Тернопільській Українській гімназії ім. І. Франка сертифікат на суму 3,2 млн. грн.

Степан Барна вручив Тернопільській Українській гімназії ім. І. Франка сертифікат на суму 3,2 млн. грн.

03.09.17 12:44 0 635
1 вересня, з нагоди Дня знань голова Тернопільської ОДА Степан Барна привітав учнів та вчителів Тернопільської Української гімназії імені Івана Франка. Він побажав їм успіхів у навчанні, а також надалі лише примножувати ті здобутки, які вони вже мають. Принагідно очільник області вручив гімназії сертифікат на суму 3 млн. 200 тисяч гривень на утеплення фасаду. Дані кошти були виділені із Державного бюджету.

«Мені дуже приємно разом з вами брати участь у цих урочистостях з нагоди початку нового навчального року. Приємно і почесно. Адже Тернопільська Українська гімназія імені Великого Каменяра не лише успадкувала усе наукове та освітнє багатство, яке виплекало таких велетів думки і духу, як Йосиф Сліпий, Іван Горбачевський, Іван Пулюй, Олександр Смакула, Лесь Курбас та Ярослав Стецько, але й продовжує бути своєрідним локомотивом, яскравим прикладом, взірцем для інших в організації навчально-виховного процесу на найвищих якісних регістрах. Цю високу планку якості забезпечує працьовитий і самовідданий колектив досвідчених і молодих педагогів, серед яких 2 Заслужених вчителі України, 6 Відмінників освіти України, 19 вчителів-методистів, 18 старших вчителів. Саме тому весь навчально-виховний процес у гімназії спрямовується на розвиток вільної особистості – як основної передумови формування моральної та інтелектуальної еліти нашої нації», – зазначив під час вітального слова Степан Барна.

Водночас, він підкреслив, що колектив Тернопільської Української гімназії ім. І. Франка вже кілька років поспіль за результатами навчальних досягнень у ЗНО входить до сотні найкращих шкіл України.

«Я хочу подякувати чотирьом школам нашої області і, в тому числі, Тернопільській Українській гімназії імені Івана Франка за те, що завдяки вам Тернопільщина потрапила у трійку найкращих областей за підсумками ЗНО. І відтак, ми вирішили, що школи, які показують такі високі результати у навчанні, не тільки на рівні області, а й на всеукраїнському рівні, будемо підтримувати і заохочувати. Саме тому, цього року для тернопільської гімназії з Державного бюджету було виділено понад три мільйони гривень на утеплення фасаду. Наше завдання – робити навчання учнів якісним та комфортним, а працю вчителів цінувати і стимулювати», – акцентував очільник області під час вручення сертифікату.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Чернівці: Перенесено ...

КОМЕНТАРІ