На Тернопільщині першокласників,батьки яких загинули в АТО,до школи провели військові комісари

На Тернопільщині першокласників,батьки яких загинули в АТО,до школи провели військові комісари

03.09.17 12:03 0 580
1 вересня, двох першокласників у Ланівцях та селі Джурин Чортківського району, батьки яких загинули під час участі у АТО захищаючи Україну, відвели до школи районні військові комісари Тернопільського облвійськкомату. Вони разом із матерями першокласників та їхньою ріднею розділили радісні миті свята першого дзвоника.

За словами старшого офіцера групи по роботі з особовим складом та зв'язках з громадськістю Тернопільського облвійськкомату майора Олени Величанської, у Лановецькому та Чортківському районних військкоматах було проведено відповідну роботу щодо забезпечення першокласників, батьки яких загинули у районі АТО, необхідним шкільним приладдям.

«Районні військові комісари допомогли цим родинам збирати дітей до школи. За кошти, виділені Міністерством оборони, було закуплено канцелярське приладдя. Словом, усе що необхідно дитині аби вона почала навчатися. Також до цієї акції долучилися небайдужі громадяни області, які передали діткам шкільні рюкзаки», – зазначила майор Олена Величанська.

На урочистій частині Дня знань військові комісари вручили діткам подарунки та письмові вітання особисто від Міністра оборони України генерала армії України Степана Полторака.

Василь Лабай, Західний регіональний медіа-центр Міністерства оборони України.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівці: В аматорські ...
Наступна новина: Чернівці: Молодий кобзар з ...

КОМЕНТАРІ