За грант від ОДА жителі Житомирщини з вадами зору побувають на фахових екскурсіях історичними місцями області

За грант від ОДА жителі Житомирщини з вадами зору побувають на фахових екскурсіях історичними місцями області

03.09.17 16:26 0 651
За грантові кошти від Житомирської облдержадміністрації особи з вадами зору зможуть побувати на спеціальних екскурсіях історичними місцями Житомирщини.

Реалізує проект під назвою «Відкриваємо світ для себе» обласна громадська організація «Житомирська обласна спілка інвалідів культури та мистецтва».

За словами керівника проекту Валентини Позняк, автобусні екскурсії для осіб з порушеннями зору проводитимуть попередньо підготовлені гіди, які володіють навичками аудіодискрипції візуальних об'єктів.

Одна група учасників у кількості 25 осіб побуває у Святодухівському монастирі села Городське, відвідає навчально-мистецький центр «Дивосвіт трипілля», де їм проведуть майстер-клас з ліпки глиною, та побувають у культурно-мистецькому центрі «Поліська хата».

Інша група відвіває костел у м. Бердичеві, де вінчався О. Бальзак, познайомиться з органною музикою, побуває на екскурсії садибою зеленого туризму «Карпатське село» та на фермі баранів, де учасники пройдуть майстер-клас з валяння вовни.

Планується провести екскурсії у жовтні 2017 року. Загальна сума реалізації проекту – 20500 грн, з них 16 тис. грн – грантові кошти від Житомирської ОДА.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: Услуги от Bitlex - лучшая ...

КОМЕНТАРІ