"Starlink" - ваш безлімітний домашній інтернет

04.09.17 17:36 0 1447

Компанія "Старлінк" надає високошвидкісний доступ до мережі Інтернет і повний комплекс додаткових телекомунікаційних послуг ще з 1997 року. За 20 років роботи на ринку Москви їй вдалося не тільки впровадити найсучасніші технології і прокласти тисячі кілометрів оптоволоконних магістралей, а й створити професійну службу підтримки. Саме тому, разом зі стабільним підключенням до мережі Інтернет і зручними безлімітними тарифами, клієнти провайдера "Starlink" отримують швидку техдопомогу і зрозумілі відповіді на будь-які питання - 24 години на добу, в святкові та вихідні дні.

"Starlink" вірить, що змінює життя своїх клієнтів на краще, адже безлімітний домашній інтернет відкриває великі можливості для роботи, навчання та відпочинку. При цьому уважне ставлення до клієнтів та індивідуальний підхід до вирішення кожного завдання дозволяють компанії впевнено займати лідируюче місце в списку кращих інтернет провайдерів Москви.

"Старлінк" докладає максимум зусиль, щоб надавати своїм клієнтам стабільне підключення до безлімітного домашнього Інтернету в Москві. Компанія вкладає величезні кошти в розвиток технічної бази - в прокладку нових оптоволоконних мереж, модернізацію серверного обладнання та впровадження найсучасніших технологій передачі даних. Такий підхід дозволяє, з одного боку, гарантувати високу якість проводового інтернету, а з іншого - пропонувати більш дешеві тарифи за рахунок зниження власниї витрат.

Сьогодні інтернет провайдер "Starlink" - це:

  • безкоштовне підключення до Інтернету на базі найсучасніших технологій;
  • доступні безлімітні тарифи на швидкісний домашній інтернет - від 499 рублів на місяць;
  • цілодобова технічна підтримка;
  • більше 100 каналів цифрового телебачення в якості додаткового (безкоштовного) сервісу;
  • IP-телефонія і цілий ряд послуг для корпоративних клієнтів.

Багато інтернет провайдерів Москви роблять акцент на низькій вартості своїх послуг, приділяючи менше значення їх якості. В результаті їх клієнти потерпають від постійних поломок на лінії і збоїв в обладнанні. Також виникають проблеми і зі службою підтримки - консультанти не завжди можуть відповісти на питання або ж час очікування становить близько 30 хвилин!

"Старлінк" прагне до балансу між цінами і якістю своїх послуг. Компанія враховує потреби всіх своїх клієнтів, тому завжди намагається зробити свої тарифи ще дешевшими. Незалежно від тарифного плану, клієнтам гарантується стабільна робота Інтернету, безлімітний трафік, висока вхідна і вихідна швидкість каналу, а також цілодобові консультації з будь-яких питань в службі технічної підтримки.

На сьогоднішній день безлімітний домашній інтернет від провайдера "Starlink" працює в багатьох районах Москви. Спеціально для нових абонентів був створений зручний онлайн сервіс - карта покриття ФО, яка дозволяє дізнатися, які райони, вулиці і будинки вже підключені до мережі. Якщо ж ви не знайшли свою адресу, то, можливо, вона ще не з'явилася в системі.

Щоб отримати точну інформацію про підключення до провайдера Starlink, Вам потрібно зателефонувати на гарячу лінію за телефоном +8-(499/495)-290-39-99. Також ви можете залишити онлайн заявку на підключення. Співробітники компанії оброблять вашу заявку і, якщо будинок є в мережі "Starlink", узгодять зручну для вас дату підключення.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Що собою представлять ...
Наступна новина: Перукарські ножиці TOGIYA

КОМЕНТАРІ