Перша леді країни відвідала гала-концерт проекту Music Camp International у Житомирі.

Перша леді країни відвідала гала-концерт проекту Music Camp International у Житомирі.

05.09.17 13:18 0 610
Перша леді України Марина Порошенко взяла участь у гала-концерті музично-освітнього табору Music Camp International, який цього року проходить у Житомирі.

Продемонстрували здобуті навички та вміння учасники табору 2 вересня, під час концерту в супроводі професійних музикантів у Житомирському музично-драматичному театрі імені Івана Кочерги.

Звертаючись до аудиторії, Марина Порошенко наголосила, що Music Camp International для України став традиційним, адже проходить уже 14-й рік поспіль: «За цей час у проекті взяли участь понад 15 000 українських дітей із різних регіонів України. А це значить, що вдалося розкрити безліч юних талантів. І хто знає, можливо хтось із них стане сучасним Мирославом Скориком, Володимиром Івасюком або Джамалою».

За умовами проекту, протягом п'яти днів – з 28 серпня по 2 вересня – майже 200 дітей віком від 11 до 16 років займалися хоровим співом та вчилися грати на музичних інструментах.

«Це неймовірно, коли ти дивишся на діток з самого початку і ти бачиш, чого вони досягли за 5 днів та як вони змінилися. Діти в таборі навчилися не лише співати та грати на інструментах, вони навчилися підтримувати один одного. Я дякую, що цей проект відбувся. Саме завдяки таким проектам ми можемо змінити суспільство», – поділилася враженнями організатор музичного табору Людмила Зубко.

Нагадаємо, що Марина Порошенко в рамках робочої поїздки на Житомирщину відкрила першу Медіатеку та оглянула сучасну медіатеку у гімназії №23 м. Житомира.

Довідково. Засновник та президент програми Music Camp International – диригент, викладач Констанція Фортунате, яка з 2014 року має звання Почесного Посла Миру в Україні. Музично-освітні табори уже проходили в Києві, Одесі, Львові, Вінниці, Черкасах, Запоріжжі, Чернівцях, Стрию.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Волині голову ...
Наступна новина: Як відзначатимуть вихідні у ...

КОМЕНТАРІ