Чернігів: Переїхали з одного району міста в інший? Ваша електронна черга в садочок збережеться

Чернігів: Переїхали з одного району міста в інший? Ваша електронна черга в садочок збережеться

05.09.17 14:41 0 718
Батьки, котрі поставили свою дитину в електронну чергу до одного дошкільного навчального закладу, а через деякий час переїхали в інший район міста та бажають відправити її до іншого садочка, відтепер не зобов'язані ставати в електронну чергу заново. Вони зможуть просто внести зміни і бути в черзі до іншого ДНЗ з того ж числа, з якого зареєструвалися першого разу.

Такі зміни внесені в «Положення про порядок загальної міської електронної реєстрації дітей до дошкільних начальних закладів міста Чернігова» рішенням виконавчого комітету Чернігівської міської ради від 30 серпня.

- Бувають також випадки, коли батьки видалялися з черги випадково, а потім не мають можливості відновиться тим же числом. Тому ми вводимо таку норму. Батьки реєструються в одному дошкільному навчальному закладі. Поки дитина підросла, батьки переїхали, змінили місце проживання в Чернігові. І для того, щоб врегулювати порядок переведення їх з однієї черги до іншої, щоб вони не реєструвалися заново, а могли тим же числом стати в чергу до іншого ДНЗ, ми і вносимо такі зміни, – сказав начальник управління освіти Чернігівської міської ради Василь Білогура.

Відеосюжет телеканалу "Новий Чернігів":*/blockquote

Прес-служба Чернігівської міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівці: Депутати не ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ