Людмила Зубко про музичний табір: Саме завдяки таким проектам ми можемо змінити суспільство

Людмила Зубко про музичний табір: Саме завдяки таким проектам ми можемо змінити суспільство

05.09.17 10:59 0 527
Гала-концертом у Житомирі завершився музичний табір «Music Camp International». За п'ять днів майже 200 дітей, серед яких були діти з інвалідністю, зробили неймовірну роботу.

«Саме завдяки таким проектам ми можемо змінити суспільство. Людина щаслива, коли вона не просить щось у Бога, а дякує – тому я дякую Богу, що цей проект відбувся», – сказала організатор табору Людмила Зубко.

Засновник та президент програми «Music Camp International» – диригент, викладач Констанція Фортунате пишається цьогорічними учасниками табору: «Я вважаю, що діти надзвичайні, я так ними пишаюся! Це наш привілей працювати з ними. Кожного дня педагоги аплодували дітям за їхню роботу».

Також вона розповіла про методику навчання: «Система навчання має бути про дітей, а не про вчителів, щоб дитина була в центрі. І тільки при цих умовах вони можуть бути успішні. Є багато нюансів, але найголовніше – віра в те, що в кожній дитині є талант. Це не питання про можливості дитини, це питання про можливості вчителя – чи може вчитель докопатися та витягнути цей талант назовні».

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ