Замовити курсову роботу або писати її самостійно

Замовити курсову роботу або писати її самостійно

05.09.17 00:05 0 2646

Це цілком актуальне питання в сучасній системі освіти. З настанням сесії багато студентів довго думають перед тим, як з точністю відповісти на це питання. Якщо ви читаєте цю статтю, значить ви стоїте перед тим же вибором. Ми постараємося розповісти про деякі плюси і мінуси замовлення роботи і написанням матеріалу самостійно.

Замовлення готової роботи

Зараз є маса ресурсів, де можна замовити курсову роботу - це і інтернет, і джерела інституту, наприклад кафедра. Тут відразу можна зупинитися на першому мінусі покупці готової роботи. Це пошук кваліфікованого автора. Замовляючи роботу, всі чекають отримати грамотний, а найголовніше унікальний текст. Це не завжди виправдовується. Багато авторів просто копіюють роботи з інтернету, або продають один і той же текст по кілька разів. Це відразу ж стає зрозуміло, коли кілька учнів приносять повністю ідентичні роботи. В цьому випадку гроші за таку роботу, як правило, не повертаються, тому що так роблять тільки приватні автори, що працюють не в рамках будь-якої організації. Таким чином, якщо у вас стоїть вибір, замовити курсову роботу або виконувати її самостійно, то шукати автора слід тільки в перевірених джерелах, наприклад, на сайті http://zakazat-kursovik.kiev.ua.

Отже, якщо ви знайшли професіонала, який готовий надати вам свої послуги з написання письмової роботи, то потрібно визначитися з темою курсової. Якщо у вас вже є власна тема, або вам її видав викладач, то автору буде необхідно самостійно знайти всі джерела для її підготовки. У тому випадку, якщо теми немає, то автор вибирає її сам з узгодженням замовника. В цьому полягає перевага замовлення роботи. Справа в тому, що деякі студенти дуже довго думають і сумніваються перед тим, як почати писати курсову. З першого погляду тема може здатися знайомою, але в процесі її розкриття студент починає розуміти, що помилився з вибором. У разі замовлення роботи йому не доведеться витрачати свій час на продумування плану курсової та її зміст.

У більшості випадків, наступ сесії пов'язаний з катастрофічним браком часу. Багато студентів відкладають написання курсових, рефератів, а тим більше дипломного проекту. У цей час вони займаються підготовкою до усних іспитів. Коли приходить час писати теоретичні та практичні роботи, то тут виникають перші незручності. Якщо скористатися сервісом з написання курсових робіт, то проблем з нестачею часу не буде. Студент просто скаже, що конкретно він хоче отримати в кінцевому підсумку і буде чекати результату. При цьому строки написання заздалегідь обговорюються. Це чергове перевага замовлення роботи.

Отже, підіб'ємо підсумки. Якщо замовляти готову роботу, то робити це потрібно тільки в перевіреної організації, а ще краще, у перевіреного автора. Перед його вибором слід знайти людей, які вже працювали з ним. Це можна зробити, наприклад, на форумі.

Самостійне написання курсової роботи

Якщо ви ще думаєте, замовити курсову роботу або виконувати її самостійно, але в кінцевому підсумку зупиняєтеся на другому варіанті, значить ви цілеспрямована людина. Зараз все більше студентів намагаються обійти цей процес і купують письмові роботи. За даними статистики, лише 30 % студентів пишуть роботи самостійно. Насправді писати роботи самому - це не тільки корисно з точки зору розумового розвитку, а й вигідно. Замовлення курсової роботи, передбачає, що студент буде оплачувати її написання автору. Як правило, для проходження сесії необхідно написати кілька письмових робіт. Таким чином, на одну сесію доведеться витратити досить істотну суму. З огляду на студентські стипендії, відразу напрошується висновок, що це просто не вигідно, тому що написати курсову самому не так і важко. Питання тільки в якості готової роботи. У цьому полягає перший мінус самостійної діяльності. Коли курсову пише звичайний студент, а не професіонал, для якого написання таких робіт стало звичною справою, то така робота може повертатися на доопрацювання по кілька разів. Це знову ж таки позначається на нестачі часу на підготовку інших іспитів. Таким чином, замовляючи роботу у певного автора, є певні гарантії того, що викладач прийме її з першого разу.

Якщо студент цілком занурений в навчальний процес, відвідує абсолютно всі лекції і вважає за краще виконувати роботу самостійно, то написання курсової самому для нього стане лише плюсом. Під час підготовки письмового матеріалу у студента формується чітке уявлення про розглянуту область, більш того, він вчиться грамотно викладати свою точку зору за допомогою дослідження.

У більшості випадків, викладачі відразу бачать рівень роботи студентів. Деякі навіть можуть визначити, чи писав студент її самостійно, або замовляв. Таким чином, щоб показати рівень своєї підготовки перед викладачем, найкраще робити роботу самому. У будь-якому випадку, самостійність заохочується.

Підводячи підсумок, можна сказати, що замовлення роботи або її самостійне написання в будь-якому випадку пов'язане з певним рівнем підготовки студента. Замовляючи роботу, він ма

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Наступна новина: Боксери з Чернігова ...

КОМЕНТАРІ