Кросівки Nike Flyknit Lunar 3: Огляд

Кросівки Nike Flyknit Lunar 3: Огляд

05.09.17 18:00 0 1203

Nike Flyknit Lunar 3 - це кросівки з топової колекції Найк. Дизайн шедевральний і мінімалістичний, кросівки низькі (є також і висока версія) та надзвичайно легкі. З обох сторін світловідбиваючою фарбою набита Найківський логотип. До речі, в Україні придбати цю модель кросівок від Nike можна в інтернет-магазині: kidawear.com.ua/krossovki-m/nike-flyknit/.

Конструкція та зовнішній вигляд

Основна фішка цієї моделі - це цілісний безшовний верх з матеріалу Flyknit, немов пов'язаний гачком турботливою бабусею з високотехнологічних ниток. На п'яті плетіння і самі волокна жорсткі і щільні.

В інших областях щільність і плетіння більш вільне та еластичне, посилене на носках і боках і зовсім м'яке і повітропроникне нагорі. Верхня частина кросівок дійсно виконана без жодного шва, не рахуючи виточок на п'ятах.

Геніально у Nike Flyknit зроблені петлі для шнурків - замість вшитих або приклепаних петель в ажурну в'язку вплетені по 2 пари кевларових ниток, що закінчуються аж під підошвою. Дійсно, навіщо послаблювати кроси з'єднанням різних матеріалів, якщо можна використовувати нитки з запасом міцності набагато більшим, ніж навіть підошва.

Сама ж підошва двошарова, з піни Lunarlon, м'яка і пружна. Кросівки відносяться до серії Neutral Ride, у Найка в цій серії упор йде на амортизацію. Устілка анатомічна, з підтримкою підйому стопи.

Різні за кольорами деталі різняться по твердості, чорні деталі на п'яті і біла на носку - найтвердіші, інші білі - м'які. Досить тверді кольорові кола під плюсною (це найширша частина стопи, якщо я правильно пам'ятаю) як би плавають в дуже м'якій чорній піні. Ніколи не бачив такої складної за конструкцією підошви, коли почав писати огляд і тикати в процесі пальцем, то дуже здивувався.

З моєї точки зору як шанувальника нових технологій в одязі та взутті, ці кросівки просто шедевр сучасного промислового дизайну.

Враження від носіння

Відчуття від перших кроків в цих кросівках були для мене незвичайними, здавалося, що до ступень батистовими стрічками примотали кілька свіжих зефірок - настільки незвичним було відчуття амортизації.

Ходити в них чудово, ноги не втомлюються, не пріють, їх просто не відчуваєш на ногах. Хоча ще потрібно звикнути до настільки сильної амортизації, спочатку здається, що просто підстрибуєш. Кількість кольорів чимала, до того ж на сайті Найка можна створити собі свій власний дизайн.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Современный интерьер: ...
Наступна новина: Переваги перегляду фільмів ...

КОМЕНТАРІ