На Тернопільщині відбудеться презентація ділового бізнес-клімату області

На Тернопільщині відбудеться презентація ділового бізнес-клімату області

06.09.17 09:23 0 525
У рамках відзначення Дня підприємця 6 вересня у Тернополі, в готельно-ресторанному комплексі «Avalon Palace» (пр. Степана Бандери, 2), відбудеться презентація оцінки ділового клімату Тернопільської області. Також заплановано підписання Меморандуму про співпрацю із громадською організацією із багаторічним досвідом у сфері роботи з бізнесом «Клуб ділових людей». Початок заходів о 9.30.

Як повідомляє директор департаменту економічного розвитку і торгівлі Тернопільської ОДА Галина Воляник, оцінку ділового бізнес-клімату області розробляли експерти Інституту економічних досліджень і політичних консультацій у рамках програми USAID/LEAD. Під час цієї презентації буде змога дізнатися, який бізнес-клімат області й чи створені належні умови для залучення міжнародних інвестицій та капітальних вкладень.

Що ж стосується співпраці із ГО «Клуб ділових людей», то це міжнародний бізнес-клуб для керівників малого бізнесу. Організація налічує понад 1 200 учасників з різних регіонів – з Тернополя, Львова, Луцька, Івано-Франківська, Рівного, Києва. На Тернопільщині більше 120 керівників малого бізнесу залучені до цього клубу. Мета його діяльності – проведення різних майстер-класів, тренінгів, супровід бізнесу.

«Клуб ділових людей уже реалізував багато проектів в нашій області. Він співпрацює з громадськими організаціями, з учасниками АТО, з американським проектом USAID, який реалізується в нас в області, програмою лідерства економічного стажування. Клуб також має досвід спільної реалізації проектів з представниками бізнесу з нашої області», – зазначає Галина Воляник.

В області Клуб ділових людей працює вже кілька років. З обласною адміністрацією вони співпрацюють більше одного року. Тепер же між облдержадміністрацією та Клубом ділових людей відбудеться підписання Меморандум про співпрацю.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Місто Сірет пропонує ...
Наступна новина: Що нового в чернігівській ...

КОМЕНТАРІ