В Житомирській області голова ОДА закликав керівників громад прискорити подачу проектів за кошти субвенції на розвиток інфраструктури

В Житомирській області голова ОДА закликав керівників громад прискорити подачу проектів за кошти субвенції на розвиток інфраструктури

06.09.17 10:43 0 555
Об'єднані територіальні громади Житомирщини мають прискорити подачу проектів на реалізацію за кошти субвенції на розвиток інфраструктури.

На цьому наголосив 5 вересня, під час наради з керівниками ОТГ голова облдержадміністрації Ігор Гундич.

— «Держава дає ресурси для розвитку громад, для покращення рівня життя людей. Виходить, що ми ці кошти не використовуємо, а отже – вони нам не потрібні. Таким чином ви підставляєте один одного. Чим більше коштів ми будемо повертати у державу, тим менше з кожним роком ви будете отримувати», – наголосив голова ОДА Ігор Гундич.

За словами директора містобудування, архітектури, будівництва та ЖКГ ОДА Романа Щебетова, 27 громад Житомирщини вже отримали висновки облдержадміністрації на 170 проектів загальною вартістю 127,4 млн грн. 5 громад на не подали жодного проекту. Це Городницька, Чижівська, Високівська, Квітнева та Вільська ОТГ.

Голова ОДА закликав керівників громад активніше працювати і створити пакет проектів на найближчий час.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Прокуратурою Вінницької ...
Наступна новина: Чернігів: 16 вересня: День ...

КОМЕНТАРІ