У Чернівцях розроблятимуть програму встановлення підземних контейнерів для сміття

У Чернівцях розроблятимуть програму встановлення підземних контейнерів для сміття

06.09.17 12:56 0 531
258 голосів набрала електронна петиція щодо встановлення підземних контейнерів для сміття в Чернівцях. Автор петиції Сергій Обшанський запропонував Департаменту ЖКГ разом з депутатами міської ради розробити комплексну програму по встановленню підземних смітників на території міста на 2017-2022 роки.

“Підземні контейнери для сміття — це практичне і екологічне рішення, яке зберігає архітектуру та створює комфортні умови для мешканців та гостей міста Чернівці. Вони обладнані сонячними інформаційними панелями та спеціальними датчиками, які повідомлятимуть диспетчера про заповненість бака. Крім того, у нових урнах працює протипожежна система – на випадок, якщо всередину потрапить предмет, що може спричинити загоряння”, – йдеться у тексті петиції.

Також автор петиції наголошує на тому, що підземні контейнери дозволять економити наземні квадратні метри, бо один підземний контейнер зберігає 5 кубометрів сміття, що замінює 5 звичайних сміттєвих баків.

Більшістю голосів Чернівецька міська рада підтримала електронну петицію щодо встановлення підземних контейнерів для сміття у місті.

Департамент житлово-комунального господарства міськради до 1 січня 2018 року має розробити комплексну програму із встановлення таких контейнерів.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Чернівцях ремонтують ...
Наступна новина: Юрій Юрик: З Республікою ...

КОМЕНТАРІ