Прокуратурою Вінницької області викрито та затримано працівника поліції за вимагання та отримання неправомірної вигоди

Прокуратурою Вінницької області викрито та затримано працівника поліції за вимагання та отримання неправомірної вигоди

06.09.17 10:41 0 532
За результатами професійної роботи слідчих управління з розслідування кримінальних проваджень слідчими органів прокуратури та процесуального керівництва прокуратури Вінницької області, службових осіб управління СБУ у Вінницькій області та Вінницького управління Департаменту внутрішньої безпеки Національної поліції України, за сприяння начальника Головного управління Національної поліції у Вінницькій області, у рамках розслідування кримінального провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України, 5 вересня 2017 року, під час отримання чергової суми неправомірної вигоди (10 тис грн) викрито та в порядку ст. 208 КПК України затримано тимчасово виконувача обов’язків начальника одного із відділень поліції ГУ НП у Вінницькій області, який вимагав та отримав від заявника неправомірну вигоду в сумі 30 тис грн за не перешкоджання в зайнятті господарською діяльністю.

Наразі у кримінальному провадженні проводяться першочергові слідчі (розшукові) та процесуальні дії, спрямовані на об’єктивне встановлення обставин кримінального правопорушення, у тому числі проводиться ряд оглядів та обшуків, допитуються заявник та свідки.

Довідково: за вчинене кримінальне правопорушення передбачене покарання у виді позбавленням волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

Прес- служба прокуратури Вінницької області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: «Невидимі» герої ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ