Чернівці: До міської програми «Сучасне місто» під час сесії внесли чимало пропозицій,в тому числі й будівництво нових садочка та школи

Чернівці: До міської програми «Сучасне місто» під час сесії внесли чимало пропозицій,в тому числі й будівництво нових садочка та школи

06.09.17 15:30 0 680
Під час обговорення внесення змін до цільової Програми з будівництва об'єктів житла і соціальної сфери в місті Чернівцях на 2017-2020 роки “Сучасне місто», затвердженої в березні цього року, були внесені зміни та доповнення, зокрема уточнені суми фінансування на деяких об'єктах будівництва, об'єктах, де планується реконструкція чи капітальний ремонт.

Зокрема, на реконструкцію гуртожитку в житловий будинок відселеньського фонду міської ради на вул.Чехова,23 на 2017 рік передбачено 1млн.350 тис. грн. Також передбачено кошти на будівництво багатофункціонального спортивного майданчика з штучною травою в Чернівецькій гімназії №1 в сумі 998 тисяч 994 грн. Збільшено фінансування на будівництво зливово-каналізаційних та водопровідних мереж по вул.Заставнянській мікрорайону «Роша» (друга черга) з 2 млн.грн до 8 млн.грн., реконструкцію РКНС-8 та напірних трубопроводів до каналізаційного дюкера через річку Прут збільшено з 945 тисяч гривень до 2,5 млн.грн.. На будівництво мереж водопостачання та каналізації індивідуальних житлових будинків по вул.Ставропольській передбачено потребу в коштах на 2017 рік 4млн.750 тис.грн. Збільшено кошти на реконструкцію кінотеатру імені І.Миколайчука, будівництво «Клубу мікрорайону «Рогізна», будівництво футбольного поля з синтетичним покриттям на вул.Головній,265, на капітальний ремонт лікувального корпусу (операційний блок) комунальної медичної установи «Міська лікарня №1» та інші об'єкти. Також депутати запропонували внести додаткові зміни в Програму і передбачити ремонти шкіл та дошкільних навчальних закладів, ремонти огорож, покрівель, фасадів, харчоблоків тощо. Були внесені пропозиції щодо будівництва нового дитячого садочка в районі «Гравітону».

Олексій Каспрук запропонував передбачити в наступному році будівництво нової загальноосвітньої школи в районі вулиць Рівненської, Сторожинецької та Героїв Майдану. Ця пропозиція також була підтримана депутатами міської ради.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівці: Газопроводи ...
Наступна новина: На Житомирщині аграрії ...

КОМЕНТАРІ