Житомирщина: в області більше 500 ОСББ надають якісні послуги з утримання будинків

Житомирщина: в області більше 500 ОСББ надають якісні послуги з утримання будинків

06.09.17 13:42 0 586
На Житомирщині функціонує 519 об'єднань співвласників багатоквартирних будинків, на обслуговуванні яких знаходиться 846 будинків.

Про це повідомляє департамент містобудування, архітектури, будівництва та житлово-комунального господарства ОДА.

— «519 об'єднань співвласників обслуговують 846 багатоквартирних будинків в області. Для надання якісних послуг мешканцям будинків ОСББ проводять конкурсні відбори підприємств різних форм власності – на ці роботи в області задіяно уже 22 приватних підприємств. Крім послуг з утримання будинків та прибудинкової території, ОСББ вирішують питання ефективного використання енергоресурсів. За рахунок державної та обласної програм відшкодування «теплих» кредитів у багатоквартирних будинках здійснюється заміна покрівлі, вікон та дверей, ремонт системи теплопостачання, утеплення тощо», – йдеться у повідомленні департаменту.

Так, з початку дії Програми стимулювання населення, ОСББ, ЖБК Житомирщини щодо ефективного використання енергетичних ресурсів та енергозбереження з обласного бюджету ОСББ Житомирщини відшкодовано 37 «теплих» кредитів на суму 65 млн 16,6 тис. грн.

Тільки у серпні 2017 року 17 ОСББ взяли «теплі» кредити для заміни вікон, дверей, освітлення, ремонту системи опалення на 3 млн 359,2 тис.грн.

Нагадаємо, що з початку 2017 року 13 ОСББ отримали відшкодування за обласною програмою «теплих кредитів».

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівці: Кількість ...
Наступна новина: Ігор Гундич із Послом Чехії ...

КОМЕНТАРІ