Як вибрати стільці для кафе?

Як вибрати стільці для кафе?

07.09.17 12:35 0 978

Успішність закладу громадського харчування залежить від безлічі факторів, при цьому кожна дрібниця має бути добре продумана. Сучасне кафе, в поданні відвідувачів, має тішити красивим інтер'єром, бути затишним і володіти приємною аурою. Одну з головних ролей у здійснення таких вимог грає правильний підбір меблів, а саме - стільців. До речі, в Україні купити якісні стільці для кафе можна тут.

Від стилю і зручності стільців залежить настрій гостей кафе. Нехай вони будуть різного виконання і стилю, але вони повинні відповідати всій обстановці закладу. З хороших стільців НЕ хочеться вставати, а тому і йти з кафе, а якщо і це потрібно зробити, то захочеться сюди повертатися знову і знову.
Основні критерію вибору стільців для кафе

Стільці для кафе повинні володіти:

  • міцністю;
  • практичністю;
  • естетичним виглядом;
  • зручністю;
  • зносостійкістю;
  • невибагливістю у догляді;
  • ергономічністю;
  • мобільністю.

Особливо актуальні стільці з високоякісного пластику - досить стійкого і невибагливого матеріалу. Вони легкі, тому з легкістю переносяться і пересуваються, на них не видно подряпин, вони не бояться води, відштовхують бруд, не накопичують пил та витримують досить великі навантаження.

Догляд за ними полягає в протирання вологою ганчіркою. Що стосується естетичної привабливості, то її важко заперечувати, так як ці стільці випускаються різних кольорів і моделей.

За популярністю пластиковим стільці НЕ поступаються металеві, які також володіють усіма вищепереліченим властивостями. І ті і інші відмінно доповнюють інтер'єр, і піднімають настрій.

Різноманітність допомагає в оформленні інтер'єру

Пластикові стільці «веселого» забарвлення підійдуть для дитячих кафе та закладів швидкого харчування. Алюмінієві предмети меблів допоможуть вдало оформить кафе в стилі хай-тек або мінімалізму. Особливою популярністю користуються високі барні стільці.

У закладі, стилізовано під старовину, будуть доречні ковані стільці. Потрібно відзначити, що це недешеве задоволення, тому зустрічається вкрай рідко.

За допомогою дорогих дерев'яних стільців з красивою оббивкою можна створити особливу атмосферу в дорогому кафе. Такі вироби, а ще й плетені з лози меблі, створюють особливо теплу та затишну обстановку.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Сонячні панелі: Що це таке?
Наступна новина: Переваги та недоліки ...

КОМЕНТАРІ