Лабіопластика (зменшення малих статевих губ): Що потрібно знати?

Лабіопластика (зменшення малих статевих губ): Що потрібно знати?

07.09.17 16:42 0 1709

Краса жінки - це складна система факторів. Маючи ідеальні форми, привабливі риси обличчя і розкішне волосся, багато жінок можуть страждати від комплексів. Ви запитаєте, чому? Йдеться про делікатніу сферу. Естетичність в інтимних місцях стає сьогодні обов'язковою умовою успіху в справах на "любовному фронті".

Часто розтягнутий під час пологів статевий орган в майбутньому може доставляти досить істотні проблеми. До них можна віднести постійне подразнення нижньою білизною, комплекси в басейні або на пляжі, хронічні запальні процеси та ін. Як же полегшити собі життя і зробити інтимні місця більш привабливими?

"Звісно ж зробити лабіопластику", - відповідає Михайло Олександрович Мильніков.

Зменшення малих статевих губ (лабіопластика) - це операція, що дозволяє провести корекцію розмірів і форми статевих губ для жінок, які незадоволених їх естетичним виглядом або зазнають фізіологічний дискомфорт.

Зменшення малих статевих губ: ідеальна претендентка

Кандидатками на дану операцію можуть стати жінки, у яких спостерігається хоча б одне з наступних відхилень:

  • розтягнення малих статевих губ після пологів;
  • асиметрія;
  • неестетичність;
  • збільшення малих статевих губ;
  • дискомфорт при ходьбі і під час занять спортом;
  • вікові зміни;
  • сексуальні проблеми з партнером;
  • вроджене зрощення малих статевих губ.

Консультація

пластика малих статевих губНе варто соромитися і відкладати на завтра візит до лікаря. Консультація - це перший крок до вирішення вашої проблеми. Спеціаліст, який виконує пластичні операції в інтимній сфері, завжди може знайти підхід до будь-якої пацієнтки.

Спочатку лікар проводить бесіду в спокійній обстановці, щоб дозволити жінці розповісти про свої проблеми і повірити в успіх операції зменшення малих статевих губ. Після огляду на гінекологічному кріслі фахівець планує хід і обсяг майбутнього втручання. Перед операцією разом з лікарем пацієнтка обговорює лінії усікань.

Щоб операція по зменшенню статевих губ увінчалася успіхом, а відновлювальний період пройшов ЛЕГКО, лікар радить жінці відмовитися від куріння, прийому аспірину, деякі рослинних препаратів, вітаміну Е, зеленого чаю, жирних кислот Омеги-3. За 1 день до операції слід обмежити себе в сексуальних контактах. Подальші рекомендації стосуються проходження обов'язкових і додаткових досліджень.

Жінка повинна здати наступні аналізи:

  • Аналіз крові і сечі (загальні);
  • Визначення групи і резус-фактору;
  • Проби RV, ВІЛ, гепатит В і С;
  • Аналіз на згущуваність крові;
  • Консультації фахівців (за потребою).

Операція по зменшенню малих губ

Малі статеві губи - це тонкі шкірні складки, що складаються з двох видів тканин - слизової і епітелію. В процесі проведення операції, хірург видаляє надлишки тканини і зшиває краї, надаючи статевим губам більш естетичного виду. Операція по зменшенню статевих губ проводиться з використанням знеболюючої мазі та ін'єкцій місцевого наркозу.

Тривалість лабіопластики: 40-60 хв. Максимально щадним методом вважається використання радіоножа або лазера. Він забезпечує збереження нервових закінчень і судин, тим самим, зберігає чутливість малих статевих губ. Крім цього, післяопераційний період проходить значно легше - без великого набряку. Щоб уникнути гематом, тонкі судини малих статевих губ перев'язують розсмоктуваними нитками - це дозволяє уникнути набряків в області піхви. Крім того, всі основні шви також розсмоктувані.

Реабілітаційний період

Лабіопластика зазвичай переноситься легко, але, незважаючи на це, результат залежить від правильного догляду в післяопераційний період, до якого варто підійти відповідально, виконуючи всі рекомендації хірурга. Протягом декількох тижнів жінка повинна повністю захистити себе від статевого життя і занять спортом.

Щодня необхідно проводити спринцювання з використанням антисептиків, використовувати загоюючі мазі. На 2-3 тижні потрібно буде відмовитися від відвідування саун, лазень, соляріїв, басейнів, СПА-центрів. Варто уникати потрапляння в рану інфекції - це загрожує неприємними наслідками, які приведуть до тривалого лікування.

Зрощення слизової малих статевих губ відбувається дуже швидко, а завдяки застосуванню розсмоктуваних шовних матеріалів не залишається абсолютно ніяких слідів від операції.

Кому не варто робити Лабіопластика?

Протипоказаннями до проведення лабіопластики є:

  1. Період під час менструації, а також 7 днів після неї;
  2. Венеричні хвороби;
  3. Лактаційний період та вагітність;
  4. Різноманітні запальні процеси в статевих органах;
  5. Гострі інфекційні хвороби.

Можливі наслідки невдалої лабіопластики

Після операції у жінки не відбувається ніяких змін в плані ерогенної чутливості і сексуального збудження. Зменшення статевих губ має свої переваги - в результаті усічення зайвої шкіри чутливі ділянки клітора оголюються, що значно підвищує збудливість у жінки.

Запорука успішної операції - це правильно обраний хірург, добре знайомий з анатомічними особливостями жіночих статевих органів і маючий достатній досвід в проведенні подібних операцій.

Зазвичай всі операції проходять вдало, і пацієнтки не відзначають згодом ніяких неприємностей. Однак слід знати про можливі проблеми:

  • Іноді після корекції малих статевих губ може виникнути тимчасова або повна відсутність чутливості. Крім цього, можлива також і гіперчутливість, що позначається на якості життя жінки не найкращим чином;
  • У деяких випадках після операції може розвинутися така особливість, як "хіатус піхви". При цьому ризик розвитку інфекційних захворювань зовнішніх статевих органів суттєво підвищується;
  • Неприємним наслідком може стати утворення рубців, які вважаються малоестетичним дефектом. Більш того, при наступних пологах саме в цих місцях можуть відбуватися розриви;
  • Деякі жінки, через певний час, можуть відчувати якусь втягнутість в області промежини.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Что собой представляет ...
Наступна новина: Digital-маркетинг в бізнесі

КОМЕНТАРІ