1C:Підприємство 8 - необхідність чи данина моді?

1C:Підприємство 8 - необхідність чи данина моді?

08.09.17 00:43 0 1459

Сьогодні неможливо собі уявити роботу підприємств без програми 1C:Підприємство 8. Її участь в бізнес-процесах настільки велика, що ця програма стає одним з найважливіших інструментів ефективного управління підприємством і прийняття рішень для керівників різного рівня. Програма 1C:Підприємство 8 структурує всі дані про ведення діяльності на підприємстві, обробляє первинні документи, всі фінансові і економічні звіти.

Сьогодні наявність на не зовсім розвиненому підприємстві програми 1C:Підприємство 8 - це не данина технологій або моді, це необхідне знаряддя для ведення бізнесу та своєчасного отримання потрібних даних для управлінців. Для знаючої людини одного погляду на сформовані звіти в 1C:Підприємство 8 достатньо, щоб зрозуміти, наскільки ефективне і платоспроможне підприємство, як працює його бухгалтерія, і чи варто з ним мати справу. До речі, в Україні офіційно купити 1C:Підприємство 8 можна на сайті компанії ЦРСУ.

Переваги 1C:Підприємство 8

Основними перевагами програми є:

  • Автоматизація підприємств. Програма дозволяє швидко обробляти всі первинні документи, що надходять від постачальників і покупців, розраховувати зарплату співробітникам, організувати систему платежів відповідно до графіка платежів на підприємстві, вести облік основних засобів і нематеріальних активів. Вся первинна інформація швидко структурується і потім може бути використана в різних звітах. Кожна нова версія програми 1C:Підприємство 8 зводить до мінімуму ручну працю і дає можливість автоматизованої роботи всієї бухгалтерії.
  • Податкова звітність в нормі. Кожне підприємство має зобов'язання по податках перед державою. Тому правильність розрахунку і сплати податків, а також своєчасність здачі декларацій до податкової інспекції безпосередньо впливають на успішність бізнесу. Не виплачені або невчасно виплачені податки - це неприємна перспектива пені і штрафів. При правильно введених даних розрахунок податків і заповнення декларацій для головного бухгалтера не складе великих труднощів.
  • Оперативне отримання будь-якої інформації про роботу підприємства не тільки для бухгалтерської служби, а й для керівників різних рівнів. Будь-яку цифру (будь то надходження коштів, сума продажів або витрати на зарплату і податки) можна дізнатися швидко і без особливих зусиль. Кожен керівник, який бажає контролювати свій бізнес і бути в курсі всіх процесів, що відбуваються на його підприємстві, може скористатися продуктами компанії.

З усього вищесказаного можна зробити висновок, що добре організована і автоматизована робота бухгалтерської служби безпосередньо пов'язана з успішною і прибутковою роботою підприємства. І це та частина ведення бізнесу, яку точно не варто недооцінювати і тим більше нехтувати нею.

Основні переваги установки 1C:Підприємство 8:

  1. Багатопрофільність. Можливість роботи з підприємствами різних профілів і сфер діяльності - від великих промислових і будівельних до дрібних харчових виробництв і торговельних фірм.
  2. Індивідуальні рішення. Кожне підприємство має свої тонкощі і специфіку ведення обліку, де якісь функції стандартних версій програм не потрібні, а якісь функції відсутні. Наприклад, якщо компанія має велику кількість філій, або працює з акцизами, або ще які-небудь нюанси, які потребують додаткових функцій програми.
  3. Рішення для керівників. Багато сучасних керівників, що йдуть в ногу з часом, беруть активну участь в обліку свого підприємства і хочуть щодня володіти всією інформацією щодо грошових потоків та інших фінансових операцій. Сьогодні програма 1C:Підприємство 8 дає великі можливості для таких керівників. Величезна кількість звітів, що формуються в різних розрізах і показниках, дозволяють власникам бути завжди в курсі всіх справ.

Пам'ятайте, таку важливу справу, як автоматизація обліку на підприємстві, від якого залежить рентабельність і успішність підприємства, можна довіряти тільки професіоналам, яким і є 1C:Підприємство 8.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Лазерна різка металу: ...
Наступна новина: Детские коляски: Основные ...

КОМЕНТАРІ