У Чернівцях відкриють спортивний майданчик «CROSSFIT_ZONE»

У Чернівцях відкриють спортивний майданчик «CROSSFIT_ZONE»

08.09.17 17:20 0 665
7 вересня о 13:30 біля стадіону Чернівецького політехнічного коледжу (вул. Каспрука, 8) відбудеться відкриття спортивного майданчика «CROSSFIT_ZONE» від бійцівського клубу «ЦИТАДЕЛЬ». Кожен охочий зможе перевірити свої сили, виконавши спеціальний тренувальний комплекс GALAI, названий так на честь загиблого бійця 80 аеромобільної бригади Андрія Галая.

Будівництво тривало майже рік. Матеріально допоміг реалізувати проект буковинський волонтер Віталій Дронь та спортсмени бійцівського клубу «ЦИТАДЕЛЬ».

Односельчанин загиблого бійця Галая Віталій Березовський запропонував тренерам БК «ЦИТАДЕЛЬ» назвати комплекс вправ саме на честь свого товариша.

Довідково

Андрій Миколайович Галай (нар. 10 грудня 1993; Вікно, Городенківський район, Івано-Франківська область — пом. 21 липня 2014) — солдат Збройних сил України, 80-та окрема аеромобільна бригада. 2013 року закінчив Чернівецький транспортний коледж. Служив за контрактом, в зоні бойових дій з травня 2014. Загинув в час прориву ворожого оточення до Луганського аеропорту 21 липня. Взявши вогонь на себе, він надав можливість вивезти з оточення більше як 50 поранених десантників, в яких вже не було медикаментів. Перед боєм, ніби щось відчуваючи, він оповів побратиму Івану: «Я загину, а ти поїдеш в село і скажеш моїй дівчині, що я її дуже кохав та подаруєш їй великий букет ромашок». За особисту мужність і героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі під час російсько-української війни, нагороджений орденом «За мужність» III ступеня (8.09.2014, посмертно)

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ