Іван Крисак: Наш обов’язок – сприяти підприємцям області у розвитку та рості

Іван Крисак: Наш обов’язок – сприяти підприємцям області у розвитку та рості

08.09.17 16:18 0 607
Обласна адміністрація як ніколи сприяє розвитку бізнесу в краї. Водночас, для цього роблять усе, щоб підприємці Тернопільщини ставали успішними, адже від їх успіху залежить й економічна ситуація області. На цьому наголосив Перший заступник голови Тернопільської ОДА Іван Крисак під час урочистостей з нагоди відзначення Дня підприємця.

«Завдяки бізнесу область отримує чималі кошти до бюджетів різних рівнів. Тому, наш обов'язок зробити все, щоб підприємці працювали. Це завдяки їм ми маємо чим платити зарплати вчителям та медикам, створюємо робочі місця. Так, що у цьому напрямі влада лише сприяє у розвитку мікробізнесу, малому, середньому та великому бізнесу», – зазначив Іван Крисак.

Власне, на даному заході були присутні підприємці, які займаються переважно зовнішньоекономічною діяльністю. І це невипадково, адже їхня діяльність є надзвичайно важливою для нашої області.

« ми повинні констатувати той факт, що за сім місяців поточного року підприємці, які займаються зовнішньоекономічною діяльністю, та за рахунок митних зборів в область було нараховано близько 800 мільйонів гривень. При цьому вже другий рік діє постанова Кабінету Міністрів України, згідно з якою перевиконання надходжень по митних зборах спрямовується на будівництво доріг. Тому мені приємно відзначити, що в нас це правило працює і вже 68 мільйонів гривень з перевиконання митних платежів ми використали на ремонт та будівництво місцевих доріг», – підкреслив Іван Крисак.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Працівники КП ...

КОМЕНТАРІ