До осінньо-зимового періоду Тернопільщина готова практично на 90%

До осінньо-зимового періоду Тернопільщина готова практично на 90%

08.09.17 15:16 0 542
На Тернопільщині орієнтовний стан підготовки до роботи в осінньо-зимовий період 2017/2018 року об'єктів теплопостачання складає 82%, водопровідно-каналізаційного господарства – 83%, житлового фонду – 88%, дорожньо-мостового господарства – 82%. Про це стало відомо під час всеукраїнської селекторної наради з Міністерством регіонального розвитку України.

Участь у нараді взяли заступник голови Тернопільської ОДА Олег Валов, в. о. начальника управління житлово-комунального господарства та енергозбереження облдержадміністрації Софія Близнюк, заступник голови Тернопільської міської ради Владислав Стемковський та керівники профільних структурних підрозділів ОДА.

Як повідомила в. о. начальника управління житлово-комунального господарства та енергозбереження облдержадміністрації Софія Близнюк, до осінньо-зимового періоду готують й об'єкти соціально-культурного призначення. Наразі стан їхньої готовності понад 80%. Зокрема, це 657 загальноосвітніх навчальних закладів (80%), 382 дошкільних навчальних заклади (80,1%), 53 заклади охорони здоров'я (84,1%).

Також, як зазначила Софія Близнюк, щоб удосконалити систему теплопостачання та використання теплової енергії споживачами, і щоб зменшити непродуктивні втрат енергоносіїв і теплової енергії, по області встановлюють будинкові прилади обліку теплової енергії.

Таким чином, робота триває й перебуває на постійному контролі у Міністерстві регіонального розвитку, адже про стан готовності до осінньо-зимового періоду всі регіони періодично доповідають на селекторних нарадах. Тому труднощів з готовністю до нового опалювального періоду виникнути не повинно.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівці: Кількість ...
Наступна новина: На Вінничині правоохоронцю ...

КОМЕНТАРІ